Snadno přenosná aplickace ve VS? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Snadno přenosná aplickace ve VS? – C / C++ – Fórum – Programujte.comSnadno přenosná aplickace ve VS? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
27. 1. 2014   #1
-
0
-

Napsal jsem si aplikaci ve Visual Studiu  2013, jde o aplikaci, která jen něco počítá a tak jsme chtěl něco snadno přenosného, proto jsem zvolil konzolovou aplikaci Win32. Suoer vypadlo mi exe na mém PC s WIn7 chodí skvěla, ale když s tím příjdu někam kd enení příslušná dll jsme v řiti, o spuštěšni pod WIn XP nehovoříc tam se aplikace pro Platform Toolset Visual Studio 2013 (v120) neda spusti vůbec (aplikace není platnou aplikací Win232). Když jsme Platform tool set změni na Visual Studio 2013 - Windows XP (v120_xp)¨skonířm pro změnu opět na chybějící knihovně msvcr120.dll a když jí nakopíruji tak toprostě vytuhne.

Proč to píši, jde ve VS 2013 přeložit konzolová aplikace tak, aby vzniklý exe obsaval vše potřebné a šlo ho spustit na čemkoli od WinXP po Win 8.1?

Nepoužívám, žádné extra funkce max stdio.h a string.h

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.92.9.–
Reklama
Reklama
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
27. 1. 2014   #2
-
0
-

#1 Sheldoniq
Vlastnosti projektu -> C/C++ -> Code generation -> Runtime library - nastavit na "multi-threaded" (bez DLL!).

Pro zajištění kompatibility s XP nastavit hodnoty _WIN32_WINNT as WINVER na 0x0502.

Radek Chalupa 
- vývoj software na zakázku 
- školení programování (C/C++, WinAPI, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC) 
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.51.–
27. 1. 2014   #3
-
0
-

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.92.9.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 116 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý