Sachovnica – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Sachovnica – Java – Fórum – Programujte.comSachovnica – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Milan
~ Anonymní uživatel
267 příspěvků
27. 1. 2014   #1
-
0
-

potrebujem na šachovnicu na dane pozície rozmiestniť objekty, ktoré sú obrázky uložené

na disku.  šachovnica je 2 rozmerné pole typu panel ale môže byť aj JLabel.

mám   squares[1][1].add(new JLabel(new ImageIcon("D://wolf.jpg")));
displayPanel.add(squares[1][1]);

a  nič sa nedeje...

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.112.191.–
Reklama
Reklama
Milan
~ Anonymní uživatel
267 příspěvků
29. 1. 2014   #2
-
0
-

ako prerobiť stackoverflow.com/questions/11601926/java-swing-awt-component-to-draw-chessboard

aby sa figúrky nedávali na A1  ale na danú pozíciu  ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.232.177.–
z
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
30. 1. 2014   #3
-
0
-

Asi tak, že tam nebudeš mít natvrdo A1, ale tu danou pozici...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.159.–
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
30. 1. 2014   #4
-
0
-

V JS by se resilo prepocitavani A1 na 1,1 takto, jestli te trapi tohle zrovna
c = "A1".split("");
c[0] = 'ABCDEFGH'.indexOf(c[0]);
alert(c);

Nevim, jak se to pise v jave, ale nemelo by tady byt misto add =? Protoze squares je tvoje pole, nikoliv java objekt, ne? Ale ja javu neumim a ani o to nestojim. Zlate php :)
squares[1][1].add(new JLabel(new ImageIcon("D://wolf.jpg")));
squares[1][1] = new JLabel(new ImageIcon("D://wolf.jpg"));

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Flowy0
Věrný člen
31. 1. 2014   #5
-
0
-

#4 peter
squares[][] je pole ale nieco v tom poli musi byt ulozene ... ak zavolas squares[1][1] tak ti vrati 'referenciu' na objekt ktory je na danej pozicii ulozeny ... tuto referenciu mozes prepisat alebo na zaklade objektu na ktory ta referencia odkazuje volat metodu toho objektu ... mozne su oba sposoby ale len vynimocne zaroven (ak mas pole v ktorom mas ulozene JPanel tak donho nemozes priradit JLabel ... ak mas pole JLabel ktory (mozno) nema metodu add tak tuto metodu nemozes zavolat)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.43.–
https://github.com/Flowy
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 35 hostů

Podobná vlákna

šachovnica-grafika — založil Milan

Sachovnica a wxpython — založil qqqqq

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý