Nastavení routeru – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nastavení routeru – Hardware – Fórum – Programujte.comNastavení routeru – Hardware – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Hitokage
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
29. 1. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

rád bych se zeptal, někoho zkušenějšího, jak přesně postupovat, když chci router nastavit tak, aby přijímal wifi z jiného a fungoval, jako přístupový bod k internetu pro pc k němu připojené.

Chápu že nastavení routerů vypadá jinak, ale obecně co přesně hledat? Čekal bych že někde bude nabídka, kde najdu dostupné sítě wifi a klasicky jej připojím, ale co jsem slyšel tak to prý není tak jednoduché.

Díky a pěkný den

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.233.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
30. 1. 2014   #2
-
0
-

Co hledat? Manuál. Tam je napsaný nastavení step-by-step

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Hitokage
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
30. 1. 2014   #3
-
0
-

#2 hlucheucho
V manuálu jsou popsané různé módy a nastavení vlastností. Bohužel se tam nelze dočíst, k čemu co slouží, jen jak to nastavit.

Nemám dost zkušeností s routery atd. takže mi veškeré zkratky a názvy moc neříkají. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.233.–
hlucheucho+10
Posthunter
30. 1. 2014   #4
-
0
-

tak hledat význam zkratek a názvů. Router jsem nastavoval 2x v životě. Vždy podle manuálu a vždy to fungovalo.  V obou případech tam byla popsaná architektura domácí sítě a jak ji vytvořit. Ale zatím to vypadá, že ses do toho manuálu ani nepodíval. Přesně tohle pak vede k tomu, že "IT mistři" to nedokázali nastavit ani na několik pokusů a "blbej elektrikář" s manuálem v ruce to udělal hned napoprvé a dřív než mu stihli uvařit kafe.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Hitokage
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
30. 1. 2014   #5
-
0
-

#4 hlucheucho
Hm tak díky.

Do manuálu jsem se díval a neni mi to moc co platné, když nevím co přesně hledám.

Vím co dělat když zapojuju jeden router pro wifi a klasické připojení, ale v tomto případě si ani nejsem jistý, zda ten router umí co co chci. Podotýkám, že se nejedná o můj.

Co jsem pochopil tak by to šlo snad realizovat nějak přes bridge mode, kde potřebuju znát MAC adresu druhého routeru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.233.–
fogi
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
30. 1. 2014   #6
-
0
-

repeater , repeat mode

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.210.–
Hitokage
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
30. 1. 2014   #7
-
0
-

#6 fogi
díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.233.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý