Vysvetlení document.all – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vysvetlení document.all – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comVysvetlení document.all – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
31. 1. 2014   #1
-
0
-

Vysvetlí mi prosím nekdo , co znamená nebo co delá document.all ,

na jakpsat web to vysvetluji takto:   Fantastické možnosti rozhýbání stránek a změny obsahu v Internet Exploreru

no a to mi opravdu moc neřekne. dekuji moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
31. 1. 2014   #2
-
0
-

#1 shockwave
document.all nepatří do standardu a neměl by se používat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
31. 1. 2014   #3
-
0
-

#2 Kit
aha, tak že to tu učí v tutoriálu, to se divím

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
KIIV+42
God of flame
31. 1. 2014   #4
-
0
-

#3 shockwave
kdyz si vsimnes jaky verze prohlizecu tam jsou, tak musi byt jasne, ze je to uz nejmin dekadu stary.. mozna i vic

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
31. 1. 2014   #5
-
0
-

Co jsi nasel za odpovedi googlem?

document.all what is it
document.all msdn - coz te odkaze primo na dokumentaci ze stranek microsoftu

http://javascript.about.com/od/hintsandtips/a/worst_4.htm
http://msdn.microsoft.com/…s.85%29.aspx

Pouziva se to ve starem IE k praci s objekty. Jestli to sptavne chapu, tak je to jednorozmerne pole obsahujici vsechny objekty bez nutnosti je vygledavat pres id. Nepouziva se to, protoze kazdy prohlizec si objekty cisluje po svem a jistotu mas prave pomoci vyhledavacich funkci..Jestli spravne chapu msdn, tak od IE11 je to kompletne zrusene.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý