Řetězce/pole – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Řetězce/pole – Java – Fórum – Programujte.comŘetězce/pole – Java – Fórum – Programujte.com

 

David
~ Anonymní uživatel
177 příspěvků
1. 2. 2014   #1
-
0
-

1) Metoda Auto. Uživatel zadá spotřebu automobilu v l/100 km (reálné číslo). Pak zadá cíl cesty
(Brno/Ostrava). Program spočítá a vypíše, kolik stojí cesta Plzeň – cíl při ceně benzínu
35 Kč/l.
Vzdálenosti:
Plzeň – Brno: 294 km
Plzeň – Ostrava: 464 km

2) Metoda Cetnost. Uživatel zadá libovolnou větu. Program zjistí a vypíše, kolikrát se ve větě

vyskytuje písmenko d.

3) Metoda Skok. Závodu ve skoku do dálky se zúčastnilo 8 soutěžících. Výkon každého z nich
(reálné číslo) načtěte do pole. 0 znamená přešlap. Program vypíše průměrnou délku skoku a kolik
závodníků přešláplo.
Nakonec vypište všechny prvky pole pozpátku .

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.166.–
David
~ Anonymní uživatel
177 příspěvků
1. 2. 2014   #2
-
-1
-
Mimo téma
Kit -

Prosím poraďte. Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.166.–
pakr93
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
1. 2. 2014   #3
-
0
-

2) Metoda Cetnost. Uživatel zadá libovolnou větu. Program zjistí a vypíše, kolikrát se ve větě

vyskytuje písmenko d.

...

String veta;

int pocet = 0;

veta = scanner.nextLine();

for( int i = 0; i < veta.length; i++ ) {

          if( veta.charAt( i ) == 'd' )

                pocet++;

} ...

zbytek tela programu zvladnes sam ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.115.90.–
Flowy0
Věrný člen
2. 2. 2014   #4
-
-1
-
Mimo téma
Kit -

na akej skole vas ucia objektovo programovat na zaklade funkcionalneho programovania?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.43.–
https://github.com/Flowy
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý