DATALIST STRANKOVANI – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

DATALIST STRANKOVANI – .NET – Fórum – Programujte.comDATALIST STRANKOVANI – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kironet0
Newbie
3. 2. 2014   #1
-
0
-

Mám tu vypis z databáze který má tak 100 řádku což je moc a potřebují to nějak stránkovat.
Hledal jsem na internetu, našel jsem něco, ale bohužel mi nic nefunguje, to bude spíš tím že jsem začátečník a moc tomu nerozumím.

Chtěl bych vás poprosit, jestli by mi někdo nevysvětlil jak mi přidat stránkování v tento soubor.

<%@ Page Title="Home Page" Language="C#" MasterPageFile="~/Site.Master" AutoEventWireup="true" CodeBehind="Default.aspx.cs" Inherits="CineRex._Default" %>
<asp:Content ID="BodyContent" ContentPlaceHolderID="MainContent" runat="server">
    <asp:DataList ID="DataList1" runat="server" DataKeyField="Id" DataSourceID="filmyDB">
    <ItemTemplate>
        <br />
        <div class="film">
            <br>
            <img src="./Images/img/desing/film_base.png" width="728" height="288" alt="">
            <span class="imgfilm">
            <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl='<%# "Film.aspx?id=" + Eval("Id") %>'><img src="./Images/img/filmy/<%# Eval("Id") %>.jpg" width="371" height="246" alt="665" ></asp:HyperLink>
            </span>
            <a href="Default.aspx?id=<%# Eval("Id") %>"> <div class="name" ><%# Eval("nazev") %></div></a>
            <div class="description"> <%# Eval("popis") %>
             <br /><br />
            <div class="score"><%# Eval("hodnoceni") %></div>
        </div>
    </ItemTemplate>
</asp:DataList>
<asp:SqlDataSource ID="filmyDB" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString %>" SelectCommand="SELECT [Id], [nazev], [popis],
, [hodnoceni] FROM [Recenze] ORDER BY [vytvoreno] DESC"></asp:SqlDataSource>
 </asp:Content>

Děkují  :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.248.249.–
Reklama
Reklama
kironet0
Newbie
5. 2. 2014   #2
-
0
-

Nikdo nic?

PS: Jedna se o ASP.NE Windows Form, jsem zapomel dopsat. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.248.249.–
Zed_10
Newbie
7. 2. 2014   #3
-
0
-

Ahoj, jedno zajímavé řešení najdeš na http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/718fc8/paging-in-datalist-control/

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.122.223.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 44 hostů

Podobná vlákna

Stránkování — založil JMM

Strankovani — založil FrEnkLiN

Strankovani — založil D-Fox

[DB] - stránkování - Limit — založil Michal115

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý