Filtrovanie obsahu cez Selectu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Filtrovanie obsahu cez Selectu – PHP – Fórum – Programujte.comFiltrovanie obsahu cez Selectu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
JurY0880
Duch
4. 2. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, potreboval  by som vytvoriť  filter pomocou selectu, teda, že po vybratí položky v selecte zobrazí na stránke len istú časť .... riešil som to cez javu ...problém je v tom, že  namiesto  "priceDesc.innerHTML = "vsetko"; " potrebujem vložiť php na načítanie  údajov z databázy. A kedže java a php dokopy nejako nejdú máte niekto iný nápad ako to spraviť? 

<script src="jquery.js"></script>
  <script>

function Vyber(sel) 
{
    sel = document.getElementById('Vyber'); 
    var priceDesc = document.getElementById('vypis');
    if ( sel.options[sel.selectedIndex].value == "ALL" ) {
      priceDesc.innerHTML = "vsetko";
    } 

else if ( sel.options[sel.selectedIndex].value == "None ) {
      priceDesc.innerHTML = "nic";
    }

........

}
</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.82.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
4. 2. 2014   #2
-
0
-

JurY0880

"java a php dokopy nejako nejdú"
Mylis se. Tva mylka je zalozena na tom, ze nerozlisujes java a javascript.

"potrebujem vložiť php na načítanie  údajov z databázy"
hledej priklady na javascript ajax, javascript jquery
Obecne se to da resit i tak, ze si pridas tag <script>, das mu id a zmenis mu src tak, aby za otaznikem bylo alespon jedno nahodne cislo, obvykle se pouziva casove razitko (dela se to kvuli kesovani stranky). No, a pak uz jen zbyva tva data prevest na js kod a na konci spustit funkci ktera je zobrazi do stranky.
Podobny princip je treba formular v iframu, kde odeslanim se nacte cela stranka.

Javascript, jak si to predstavujes ty, to take podporuje, ale jmenuje se to httprequest.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
JurY0880
Duch
4. 2. 2014   #3
-
0
-

jasne, ze som myslel javascript len som to zle pomenoval ... z kodu to hadam dojde  ... nakoniec to asi vyriesim nejako takto cez ajax http://www.w3schools.com/php/php_ajax_database.asp  . vďaka

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.82.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Filtrovanie cisel — založil chaser

JTable filtrovanie — založil otaznik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý