Zdravim Vas chlapi, potreboval by som pomoct. Robim taku pracu , podstate taky jednoduchy eshop v php. Ale nikdy som sa stymto ja nejak nestretol. Zacal som robit a zasekol som sa. Tak sa pytam ci by niekto nemal nejaky svoj hotovy a neposkytol by mi ho, ci by niekto nebol ochotny, potom by sme sa na nejakej aj odmene dohodli.
Fórum › PHP
E-shop
Jaky cms shop jsi nasel googlem jako free? Tys nic nehledal? Proc?
http://peter-mlich.wz.cz/web/links.htm#cms_content_management_system
link http://navody.c4.cz/ - tady si muzes vybrat podle kategorie nejaky free shop, mi se pomerne zamlouval tusim quick-cart nebo open-cart, uz nevim, takove modre demicko to melo. Jo, jsou am linky na demicka, kde si muzes zkouknout vystup pro admina/uzivatele.
"podstate taky jednoduchy eshop v php"
Nj, novacek :) Nejde udelat jednoduchy shop. Jde udelat jednoduche stranky. Ale shop, kde mas registraci uzivatele, vyrobky, nahravani obrazku, ceniky a treba faktury, to nejde jednoduse, to je more prace, pro zkuseneho na 1-2 tydny, pro novacka pul roku. Aby to teda byl poradny shop. A o neco slozitejsi je pak univerzalni, jako ten open-cart. A kdyz uz to budes mit hotove, tak prijde zadavatel, ze chce jeste to a to, dalsi 1/3 - 2/3 prace navic, treba, aby to mohl vyrobky editovat v excelu, protoze klikani pres html formulare ho nebavi.
Zkus si rozmyslet, co presne ten shop ma delat, jak ma fungovat, pro koho je urceny? Kdyby slo o mne, tak data resim ciste pres ten excel, vystup z excelu CSV format a ten pak v php zpracuji do sql dotazu a naplnim tabulky. Tim bych znacne odlehcil programovani formularu pro kategorie, vyrobky a pod. Vedel bych, ze v excelu musim dodrzet urcita pravidla. Mozna bys dokonce vubec db nepotreboval, to by ti nahrazoval ten csv.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
E-shop — založil -A-N-D-R-E-J-
E-shop s elektrotechnikou — založil Michal
E-Shop zdarma — založil Figa
Systém pro e.shop — založil hrach
E-shop - parametry prodtů — založil ondrav