Twitter typeahead - shoda od začátku slova – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Twitter typeahead - shoda od začátku slova – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comTwitter typeahead - shoda od začátku slova – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Jindra
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
5. 2. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den, mám celkem problém. Používám našeptávač Twitter typehead. Našeptávač mi správně nabízí shody, kde hledá písmena v celém řetězci. Já bych potřeboval, aby hledal pouze shody od začátků řetězců. 
Uvedu příklad : zadám Liberec a našeptávač mi zobrazí Bedřichov - Liberecký kraj. Přitom při hledání od začátku slova by nikdy nezobrazil Bedřichov, ikdyž se slovo Liberec v řetězci nachází. Přikládám kód, vůbec si nevím rady jak toho docílit.

{form welcomeForm}
              <div class="form-group">{input addres 'class' => 'form-control input-lg typeahead', 'autocomplete' => 'off'}{input send 'class' => 'btn btn-lg btn-success'}</div>
            {/form}
            <script type="text/javascript">  
              var address = new Bloodhound({
                datumTokenizer: function(d) { return Bloodhound.tokenizers.whitespace(d.name); },
                queryTokenizer: Bloodhound.tokenizers.whitespace,
                limit: 10,
                prefetch: {
                  url: '../data.json',
                  filter: function(list) {
                    return $.map(list, function(country) { return { name: country }; });
                  }
                }
              });
              address.initialize();
              $('.typeahead').typeahead(null, {
                displayKey: 'name',
                source: address.ttAdapter()
              });
            </script>

Soubor data.json má takovouto strukturu :

"Mladá Boleslav - Středočeský kraj","Dobrovice - Středočeský kraj","Bedřichov - Liberecký kraj","Liberec - Liberecký kraj" atd..

Nevíte někdo jak na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1c01:156:9178:b5...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
5. 2. 2014   #2
-
0
-

http://peter-mlich.wz.cz/web/js/pr2/js-livesearch.htm

spravny reg vyraz, spravne parametry, kdo vi. Si musis najit v dokumentaci toho pluginu, jak se to dela. Nebo opravit kod. Mi to funguje i bez jquery a pluginu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Jindra
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
5. 2. 2014   #3
-
0
-

Díky ta odpověď. Právě, že si nevím rady jak na to :) ... Rád bych používal ten typehead od twittru, protože už ho zakomponovanej v nette...

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1c01:156:9178:b5...–
Ericsko+3
Stálý člen
5. 2. 2014   #4
-
0
-

#3 Jindra
Skus sa mrknut sem. Ujo gugl daco vie:

http://www.sitepoint.com/forums/showthread.php?1042940-Bootstrap-Typeahead

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.34.–
Jindra
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
5. 2. 2014   #5
-
0
-

Díky moc, to co jsi našel je na Bootstrap Typehead ... já mám Twitter typehead... A problém je v tom, že jsem už toho vygooglil spoustu, ale nedaří se mi to dostat do kódu. Ocenil bych spíš, kdyby někdo nevěděl, jak upravit ten kód v prvním příspěvku :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1c01:156:b0c5:20...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Matcher - nenalezena shoda — založil polerok

Twitter — založil aw

Twitter v angličtině — založil pcman

Twitter Bootstrap — založil quatermain

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý