Posílání proměných – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Posílání proměných – PHP – Fórum – Programujte.comPosílání proměných – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Ruda
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
6. 2. 2014   #1
-
0
-

Zdravím všechny   

Potřeboval bych malou maličkost na vysvětlení.

Zde mám např: test.php

 <?php
$values="a";	
?>

Mám nějakou proměnou a v ní uloženou hodnotu "a".

Potřeboval bych ji poslat např: do souboru test2.php.

Myslel jsem si že by to šlo pomocí :
$_GET nebo  $_POST
 ale nwm jak to správně použít.

Děkuji za každou odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.253.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
6. 2. 2014   #2
-
0
-

#1 Ruda
Posílání hodnot (zpráv) se běžně provádí v OOP. Částečně je možné to provést i voláním funkce s parametrem. Superglobální pole se k tomuto účelu nehodí. K čemu to vlastně potřebuješ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.151.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Ruda
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
6. 2. 2014   #3
-
0
-

Je to trošku složitější na vysvětlení (někdo by to vysvětlil jednoduše ale já ne) a kdybych to tady vysvetloval tak bych tu byl asi ještě dvě hodiny, ale pokud to opravdu chceš vědět na co to potřebuju pošlu ti celý skript.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.253.–
Kit+11
Guru
6. 2. 2014   #4
-
0
-

#3 Ruda
Z dotazu totiž vůbec netuším, zda obsah té proměnné chceš poslat přes klienta nebo nějak přímo. V OOP by to jistě bylo triviální.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.151.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Ruda
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
6. 2. 2014   #5
-
0
-

Posílám celý skript : 
 

<?php 
   $accounts = mysql_connect("localhost" , "root" , "admin" )
or die(mysql_error());

mysql_select_db("otazky" , $accounts);

$sql = "SELECT * FROM rocnikovka ORDER BY RAND() LIMIT 5";

$result = mysql_query($sql, $accounts);

$name=0;
$p=0;
while($row = mysql_fetch_array($result)) {


//ID
$ID = $row['ID'];

//načteni odpovědi
  $OdpovedA = $row['OdpovedA']; 
  $OdpovedB = $row['OdpovedB']; 
  $OdpovedC = $row['OdpovedC']; 

//otazka¨
$otazka = $row['Otazka'];  
$spravna = $row['SpravnaOdpoved'];


 echo "<h2>$otazka</h2>";
	
$patt = '<input type="radio" name="%s[$row[ReportID]" value="A<? echo $row[Report ID] ?>">';

$patt2 = '<input type="radio" name="%s[$row[ReportID]" value="B<? echo $row[Report ID] ?>">';

$patt3 = '<input type="radio" name="%s[$row[ReportID]" value="C<? echo $row[Report ID] ?>">';

$name=$name+1;

echo sprintf($patt,$name); echo $OdpovedA;

echo "<br>";
echo sprintf($patt2,$name); echo $OdpovedB;

echo "<br>";
echo sprintf($patt3,$name); echo $OdpovedC;

//spravna odpoved
echo "<br>";
echo $spravna;

$p=$p+1;



$pole[$p]=$spravna;




echo "<br>";
 }   
$Zdatabaze = array ("$pole[1]", "$pole[2]", "$pole[3]", "$pole[4]", "$pole[5]");


	?>

Presne to   $Zdatabaze("to pole")  potřebuju poslat do druhého skriptu kde se bude porovnávat jestli z těch tří typu vybral správně . 

Tady je druhý skript kde přímá odeslané hodnoty z prvního skriptu. a sem potřebuju dostat celé pole "$Zdatabaze"

<?php
$cislo=0;
$c=0;


$accounts = mysql_connect("localhost" , "root" , "admin" )
or die(mysql_error());

mysql_select_db("otazky" , $accounts);

$sql = "SELECT * FROM rocnikovka";

$result = mysql_query($sql, $accounts);
while($row = mysql_fetch_array($result)) {

//Spravna odpoved
$SpravnaOdpoved = $row['SpravnaOdpoved'];


$cislo=$cislo+1;
 if (!empty($_POST[$cislo])){
       foreach($_POST[$cislo] as $report_id)
	  
       {

	 
	   
	   echo $SpravnaOdpoved;
	   echo "<br>";

            echo $report_id;
			echo "<br>";echo "<br>";
       }
       }
     

 }
   
?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.253.–
Kit+11
Guru
6. 2. 2014   #6
-
0
-

#5 Ruda
Aha, na to se používá $_SESSION. Nezapomeň na začátku obou skriptů spustit funkci session_start().

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.151.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Ruda
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
6. 2. 2014   #7
-
0
-

Ano děkuji velmi mi to pomohlo nyní už to konečně můžu dodělat   .

Děkuji moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.253.–
Ruda
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
7. 2. 2014   #8
-
0
-

Tak se vyskytl ještě jeden problém nemůžu porovnat  $_SESSION v druhém skriptu 

První skritp  



<html>
 
    <head>
        <title></title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="styl.css">

    </head>

    <body>
  
        <div id="spravce">
        <div id ="hlava"></div>
        <div id="menu">
 
        </div>
        
        <div id="telo">
            
            <div id="formular">  
                
                
                
<form name="myform" action="test.php"  method="post">

    
   <?php 
 
   $accounts = mysql_connect("localhost" , "root" , "admin" )
or die(mysql_error());

mysql_select_db("otazky" , $accounts);

$sql = "SELECT * FROM rocnikovka ORDER BY RAND() LIMIT 10";

$result = mysql_query($sql, $accounts);

$name=0;
$p=0;
while($row = mysql_fetch_array($result)) {


//ID
$ID = $row['ID'];

//načteni odpovědi
  $OdpovedA = $row['OdpovedA']; 
  $OdpovedB = $row['OdpovedB']; 
  $OdpovedC = $row['OdpovedC']; 

//otazka¨
$otazka = $row['Otazka'];  
$spravna = $row['SpravnaOdpoved'];


 echo "<h2>$otazka</h2>";
	
$patt = '<input type="radio" name="%s[$row[ReportID]" value="a<? echo $row[Report ID] ?>">';
$patt2 = '<input type="radio" name="%s[$row[ReportID]" value="b<? echo $row[Report ID] ?>">';
$patt3 = '<input type="radio" name="%s[$row[ReportID]" value="c<? echo $row[Report ID] ?>">';

$name=$name+1;

echo sprintf($patt,$name); echo $OdpovedA;

echo "<br>";
echo sprintf($patt2,$name); echo $OdpovedB;

echo "<br>";
echo sprintf($patt3,$name); echo $OdpovedC;

//spravna odpoved
echo "<br>";
echo $spravna;

$p=$p+1;



$pole[$p]=$spravna;




echo "<br>";
 }   

echo $pole[1];
echo $pole[2];
echo $pole[3];
echo $pole[4];
echo $pole[5];
echo $pole[6];
echo $pole[7];
echo $pole[8];
echo $pole[9];
echo $pole[10];

  session_start();
$_SESSION["a"] = $pole[1];
$_SESSION["b"] = $pole[2];
$_SESSION["c"] = $pole[3];
$_SESSION["d"] = $pole[4];
$_SESSION["e"] = $pole[5];
$_SESSION["f"] = $pole[6];
$_SESSION["g"] = $pole[7];
$_SESSION["h"] = $pole[8];
$_SESSION["j"] = $pole[9];
$_SESSION["k"] = $pole[10];
	?>
  
     
	<input type="submit" />
 </form>
         </div>
        </div>
      
        <div id="pata"></div>
        </div>


        
    </body>
</html> 
 

Druhý skript : 

<html>
<body>
<?php








$cislo=0;
$c=0;
$cikl[1]="d";
$cikl[2]="d";
$cikl[3]="d";
$cikl[4]="d";
$cikl[5]="d";
$cikl[6]="d";
$cikl[7]="d";
$cikl[8]="d";
$cikl[9]="d";
$cikl[10]="d";
$accounts = mysql_connect("localhost" , "root" , "admin" )
or die(mysql_error());

mysql_select_db("otazky" , $accounts);

$sql = "SELECT * FROM rocnikovka";

$result = mysql_query($sql, $accounts);
while($row = mysql_fetch_array($result)) {




$cislo=$cislo+1;
 if (!empty($_POST[$cislo])){
       foreach($_POST[$cislo] as $report_id)
	  
       {

$c=$c+1;	
            
			
			
$cikl[$c]=$report_id;	

       }
       }
      
 }
 session_start();
echo $cikl[1];
echo $cikl[2];
echo $cikl[3];
echo $cikl[4];
echo $cikl[5];
echo $cikl[6];
echo $cikl[7];
echo $cikl[8];
echo $cikl[9];
echo $cikl[10];

echo "<br>";

echo $_SESSION["a"]; 
echo $_SESSION["b"]; 
echo $_SESSION["c"]; 
echo $_SESSION["d"]; 
echo $_SESSION["e"]; 
echo $_SESSION["f"]; 
echo $_SESSION["g"]; 
echo $_SESSION["h"]; 
echo $_SESSION["j"]; 
echo $_SESSION["k"]; 
echo "<br>";



 
if ($cikl[1] ==  $_SESSION["a"])
echo "DOBRE";
else
echo "SPATNE";



?>




</body>
</html> 

A vždycky, když chcu porovnat   $_SESSION["a"]  s $cikl[1] tak mi napise "Spatne".

if ($cikl[1] ==  $_SESSION["a"])
echo "DOBRE";
else
echo "SPATNE";

http://uloz.to/xLAfGEPv/echo-png 

(odkaz na obrázek)

Připojen obrázek.

Mělo by to napsat "SPRAVNE"

Budu vděčný jestli mi pomůžete.

Už u toho sedím asi 4 hodiny a nemůžu nic najít.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.253.–
Kit+11
Guru
7. 2. 2014   #9
-
0
-

#8 Ruda
Psal jsem, že na začátku každého skriptu musí být volání funkce session_start(). Jinak to fungovat nebude.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.151.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Ruda
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
7. 2. 2014   #10
-
0
-

Ano to vím, ale i když mám ten session_start(). na začátku tak výsledek je pořád stejný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.253.–
Kit+11
Guru
7. 2. 2014   #11
-
0
-

#10 Ruda
Psal jsem, že session_start() musí být na začátku skriptu. Jinak nebude fungovat. Ty ho máš až někde v půlce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.151.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Ruda
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
7. 2. 2014   #12
-
0
-

Psal jsem že rozumím  , ale když to mám takhle : 

<html>
<body>
<?php
 session_start();







$cislo=0;
$c=0;
$cikl[1]="d";
$cikl[2]="d";
$cikl[3]="d";
$cikl[4]="d";
$cikl[5]="d";
$cikl[6]="d";
$cikl[7]="d";
$cikl[8]="d";
$cikl[9]="d";
$cikl[10]="d";
$accounts = mysql_connect("localhost" , "root" , "admin" )
or die(mysql_error());

mysql_select_db("otazky" , $accounts);

$sql = "SELECT * FROM rocnikovka";

$result = mysql_query($sql, $accounts);
while($row = mysql_fetch_array($result)) {




$cislo=$cislo+1;
 if (!empty($_POST[$cislo])){
       foreach($_POST[$cislo] as $report_id)
	  
       {

$c=$c+1;	
            
			
			
$cikl[$c]=$report_id;	

       }
       }
      
 }

echo $cikl[1];
echo $cikl[2];
echo $cikl[3];
echo $cikl[4];
echo $cikl[5];
echo $cikl[6];
echo $cikl[7];
echo $cikl[8];
echo $cikl[9];
echo $cikl[10];

echo "<br>";

echo $_SESSION["a"]; 
echo $_SESSION["b"]; 
echo $_SESSION["c"]; 
echo $_SESSION["d"]; 
echo $_SESSION["e"]; 
echo $_SESSION["f"]; 
echo $_SESSION["g"]; 
echo $_SESSION["h"]; 
echo $_SESSION["j"]; 
echo $_SESSION["k"]; 
echo "<br>";



 
if ($_SESSION["a"] ==  $cikl[1])
echo "DOBRE";
else
echo "SPATNE";



?>




</body>
</html> 

a takhle :

<html>
<body>
<?php
 session_start();







$cislo=0;
$c=0;
$cikl[1]="d";
$cikl[2]="d";
$cikl[3]="d";
$cikl[4]="d";
$cikl[5]="d";
$cikl[6]="d";
$cikl[7]="d";
$cikl[8]="d";
$cikl[9]="d";
$cikl[10]="d";
$accounts = mysql_connect("localhost" , "root" , "admin" )
or die(mysql_error());

mysql_select_db("otazky" , $accounts);

$sql = "SELECT * FROM rocnikovka";

$result = mysql_query($sql, $accounts);
while($row = mysql_fetch_array($result)) {




$cislo=$cislo+1;
 if (!empty($_POST[$cislo])){
       foreach($_POST[$cislo] as $report_id)
	  
       {

$c=$c+1;	
            
			
			
$cikl[$c]=$report_id;	

       }
       }
      
 }

echo $cikl[1];
echo $cikl[2];
echo $cikl[3];
echo $cikl[4];
echo $cikl[5];
echo $cikl[6];
echo $cikl[7];
echo $cikl[8];
echo $cikl[9];
echo $cikl[10];

echo "<br>";

echo $_SESSION["a"]; 
echo $_SESSION["b"]; 
echo $_SESSION["c"]; 
echo $_SESSION["d"]; 
echo $_SESSION["e"]; 
echo $_SESSION["f"]; 
echo $_SESSION["g"]; 
echo $_SESSION["h"]; 
echo $_SESSION["j"]; 
echo $_SESSION["k"]; 
echo "<br>";



 
if ($_SESSION["a"] ==  $cikl[1])
echo "DOBRE";
else
echo "SPATNE";



?>




</body>
</html> 

Výsledek je stejný :

if ($_SESSION["a"] ==  $cikl[1])
echo "DOBRE";
else
echo "SPATNE";

Stále mi napíše "SPATNE"

Pokud jsem nepochopil předem se omlouvám.   

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.253.–
Ruda
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
7. 2. 2014   #13
-
0
-

Omlouvám se já už jsem z toho blby

tady je oprava : 



<html>
 
    <head>
        <title></title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="styl.css">

    </head>

    <body>
  
        <div id="spravce">
        <div id ="hlava"></div>
        <div id="menu">
 
        </div>
        
        <div id="telo">
            
            <div id="formular">  
                
                
                
<form name="myform" action="test.php"  method="post">

    
   <?php 
  session_start();
   $accounts = mysql_connect("localhost" , "root" , "admin" )
or die(mysql_error());

mysql_select_db("otazky" , $accounts);

$sql = "SELECT * FROM rocnikovka ORDER BY RAND() LIMIT 10";

$result = mysql_query($sql, $accounts);

$name=0;
$p=0;
while($row = mysql_fetch_array($result)) {


//ID
$ID = $row['ID'];

//načteni odpovědi
  $OdpovedA = $row['OdpovedA']; 
  $OdpovedB = $row['OdpovedB']; 
  $OdpovedC = $row['OdpovedC']; 

//otazka¨
$otazka = $row['Otazka'];  
$spravna = $row['SpravnaOdpoved'];


 echo "<h2>$otazka</h2>";
	
$patt = '<input type="radio" name="%s[$row[ReportID]" value="a<? echo $row[Report ID] ?>">';
$patt2 = '<input type="radio" name="%s[$row[ReportID]" value="b<? echo $row[Report ID] ?>">';
$patt3 = '<input type="radio" name="%s[$row[ReportID]" value="c<? echo $row[Report ID] ?>">';

$name=$name+1;

echo sprintf($patt,$name); echo $OdpovedA;

echo "<br>";
echo sprintf($patt2,$name); echo $OdpovedB;

echo "<br>";
echo sprintf($patt3,$name); echo $OdpovedC;

//spravna odpoved
echo "<br>";
echo $spravna;

$p=$p+1;



$pole[$p]=$spravna;




echo "<br>";
 }   

echo $pole[1];
echo $pole[2];
echo $pole[3];
echo $pole[4];
echo $pole[5];
echo $pole[6];
echo $pole[7];
echo $pole[8];
echo $pole[9];
echo $pole[10];

  
$_SESSION["a"] = $pole[1];
$_SESSION["b"] = $pole[2];
$_SESSION["c"] = $pole[3];
$_SESSION["d"] = $pole[4];
$_SESSION["e"] = $pole[5];
$_SESSION["f"] = $pole[6];
$_SESSION["g"] = $pole[7];
$_SESSION["h"] = $pole[8];
$_SESSION["j"] = $pole[9];
$_SESSION["k"] = $pole[10];
	?>
  
     
	<input type="submit" />
 </form>
         </div>
        </div>
      
        <div id="pata"></div>
        </div>


        
    </body>
</html> 
 

tady je druhy skript: 

<html>
<body>
<?php
 session_start();







$cislo=0;
$c=0;
$cikl[1]="d";
$cikl[2]="d";
$cikl[3]="d";
$cikl[4]="d";
$cikl[5]="d";
$cikl[6]="d";
$cikl[7]="d";
$cikl[8]="d";
$cikl[9]="d";
$cikl[10]="d";
$accounts = mysql_connect("localhost" , "root" , "admin" )
or die(mysql_error());

mysql_select_db("otazky" , $accounts);

$sql = "SELECT * FROM rocnikovka";

$result = mysql_query($sql, $accounts);
while($row = mysql_fetch_array($result)) {




$cislo=$cislo+1;
 if (!empty($_POST[$cislo])){
       foreach($_POST[$cislo] as $report_id)
	  
       {

$c=$c+1;	
            
			
			
$cikl[$c]=$report_id;	

       }
       }
      
 }

echo $cikl[1];
echo $cikl[2];
echo $cikl[3];
echo $cikl[4];
echo $cikl[5];
echo $cikl[6];
echo $cikl[7];
echo $cikl[8];
echo $cikl[9];
echo $cikl[10];

echo "<br>";

echo $_SESSION["a"]; 
echo $_SESSION["b"]; 
echo $_SESSION["c"]; 
echo $_SESSION["d"]; 
echo $_SESSION["e"]; 
echo $_SESSION["f"]; 
echo $_SESSION["g"]; 
echo $_SESSION["h"]; 
echo $_SESSION["j"]; 
echo $_SESSION["k"]; 
echo "<br>";



 
if ($_SESSION["a"] ==  $cikl[1])
echo "DOBRE";
else
echo "SPATNE";



?>




</body>
</html> 

Výsledek je pořád stejný.  (Ten příspěvek o jedno výš neplatí)

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.253.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
7. 2. 2014   #14
-
0
-

#12 Ruda
Dej to na začátek skriptu, jak už tu bylo napsáno. Pak to bude fungovat.

<?php
 session_start();
?>
<html>
<body>

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Kit+11
Guru
7. 2. 2014   #15
-
0
-

#13 Ruda
Pořád to není na začátku skriptu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.151.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Ruda
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
7. 2. 2014   #16
-
0
-

   

<?php
 session_start();
?>

<html>
 
    <head>
        <title></title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="styl.css">

    </head>

    <body>
  
        <div id="spravce">
        <div id ="hlava"></div>
        <div id="menu">
 
        </div>
        
        <div id="telo">
            
            <div id="formular">  
                
                
                
<form name="myform" action="test.php"  method="post">

    
   <?php 
  
   $accounts = mysql_connect("localhost" , "root" , "admin" )
or die(mysql_error());

mysql_select_db("otazky" , $accounts);

$sql = "SELECT * FROM rocnikovka ORDER BY RAND() LIMIT 10";

$result = mysql_query($sql, $accounts);

$name=0;
$p=0;
while($row = mysql_fetch_array($result)) {

(nevypisoval jsem to cele)

Díky že se mnou máte trpělivost, ale stále to nefunguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.253.–
Kit+11
Guru
7. 2. 2014   #17
-
0
-

#16 Ruda
V tom skriptu se vůbec nemohu vyznat. Netuším, kde definuješ $pole (proč se tak jmenuje, když to není pole?) , ani co má dělat tohle:

$patt = '<input type="radio" name="%s[$row[ReportID]" value="a<? echo $row[Report ID] ?>">';
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.151.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Ruda
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
7. 2. 2014   #18
-
0
-

 To $pole byla první myšlenka přenést  správné hodnoty z databáze, ale díky cyklu jsem to tak nechal a pole jsem vynechal, protože ho nepotřebuji. 

 Tohle :

$patt = '<input type="radio" name="%s[$row[ReportID]" value="a<? echo $row[Report ID] ?>">';

V html nejde přičítat hodnoty např 1+1, proto jsem to musel uzavřít do proměnné kde pomocí echo sprintf (místo toho %s) přiřazuje čísla v cyklu a VALUE je odesíláno pomocí POST do druhého skriptu (podle toho co "zaškrtne") v druhem skriptu to vidis jako  $report_id

A pomocí tohohle můžu generovat náhodné otázky, jinak by to bylo složité. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.253.–
Ruda
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
7. 2. 2014   #19
-
0
-

Prosím dejte mi FACKU na konec byl celý session_start(); v pořadku.

chyba byla  

$patt = '<input type="radio" name="%s[$row[ReportID]" value="a<? echo $row[Report ID] ?>">';

jenom jsem to upravil a konečně to jede   

Děkuji Kitovi za pomoc, chyba byla na moji straně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.253.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

Podobná vlákna

Více proměných — založil Hranicarrr

C# - předání proměných — založil petrl

Ukladani promenych na disk — založil cybernick

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý