Prace s prikazem system(.....) – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prace s prikazem system(.....) – C / C++ – Fórum – Programujte.comPrace s prikazem system(.....) – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
7. 2. 2014   #1
-
0
-

Ahoj, nevite jak zjistit pomoci prikazu system(....) nazev uzivatele, tak aby snim slo dal pracovat - napr kdybych chtel vlozit soubor do slozek ktere sou pod users a ja neznam jmeno uzivatele?

dk

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
Reklama
Reklama
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
7. 2. 2014   #2
-
0
-

#1 .
Pokud je to ve Windows tak pomocí GetUserName nějak takhle:

WCHAR szUzivatel[UNLEN+1];
DWORD delka = UNLEN + 1;
GetUserName(szUzivatel, &delka);

Nicméně pro ukládání do uživatelských složek to nepotřebuješ, jejich cesty získáš pomocí SHGetKnownFolderPath (s příslušným parametrem popsaným v dokumentaci).

Radek Chalupa 
- vývoj software na zakázku 
- školení programování (C/C++, WinAPI, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC) 
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 65 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý