Nefukcni sql v phpku – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nefukcni sql v phpku – PHP – Fórum – Programujte.comNefukcni sql v phpku – PHP – Fórum – Programujte.com

 

tribalcz0
Super člen
7. 2. 2014   #1
-
0
-

ahoj možná nepřesný ale mám takovýto problém vytvářim web k jedné hře a požadavek byl že se uživatelé mohou zaregistrovat jen díky pozvánce tak jsem si vytvořil třídu token která se to stará tu sem pak natáhl do třídy registrace a zde mi to pravě blbne pokud scriptu povolim menit hodnoty v tabulce token tak se neulozi novy uživatel a pok smazu prikaz na editaci databaze tak se uzivatel uloží zde je kod

 takto se pouze edituje zaznam ale neulozi se uzivatel 

public function checkTokken()
    {
        if($_GET['tokken'] != '' && $_GET['user'] != '' && $_GET['crypt'] != '')
        {    
            $result = $this->selectTokken($_GET['tokken'])->fetch();
            if($result['tokken'] == $_GET['tokken'])
            {
                if($result['tokken'] == $_GET['tokken'] && $result['crypt'] == $_GET['crypt'] && $result['user'] == $_GET['user'])
                {
                    if($result['usable'] == 1)
                    {
                        $msg = $this->addForm();
                        $msg = $this->addUser();
                        if($msg)
                            return($msg);
                        exit;
                    }
                    return "Bohužel odkaz pomocí kterého se chcete zaregistrovat byl již použit nebo skončila jeho platnost";
                }
                return "Odkaz obsahuje nepltná data zkuste to znovu za 5 minut.Budou-li problémi přetrvávat zkontaktujte administrátora.";
            }
            return "Pro možnost registrace musíte mít platnou pozvánku!<span class=\"small tip\">Pozvánku obdržíte po přijetí do klanu od administrátora.</span>";
        }
        return false;
    }

a takto se pro zmenu ulozi uzivatel ale pripravi me to o moznost editace db

public function checkTokken()
    {
        if($_GET['tokken'] != '' && $_GET['user'] != '' && $_GET['crypt'] != '')
        {    
            $result = $this->selectTokken($_GET['tokken'])->fetch();
            if($result['tokken'] == $_GET['tokken'])
            {
                if($result['tokken'] == $_GET['tokken'] && $result['crypt'] == $_GET['crypt'] && $result['user'] == $_GET['user'])
                {
                    if($result['usable'] == 1)
                    {
                        $msg = $this->addForm();
                        $msg = $this->addUser();
                        if($msg)
                            return($msg);
                        $this->updateTokken($result['tokken']);
                        exit;
                    }
                    return "Bohužel odkaz pomocí kterého se chcete zaregistrovat byl již použit nebo skončila jeho platnost";
                }
                return "Odkaz obsahuje nepltná data zkuste to znovu za 5 minut.Budou-li problémi přetrvávat zkontaktujte administrátora.";
            }
            return "Pro možnost registrace musíte mít platnou pozvánku!<span class=\"small tip\">Pozvánku obdržíte po přijetí do klanu od administrátora.</span>";
        }
        return false;
    }
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.121.–
Kit+15
Guru
7. 2. 2014   #2
-
0
-

#1 tribalcz

Zkusil jsem upravit tu špagetu do čitelnější podoby a nějak mi nevychází chybová hlášení.

<?php
public function checkTokken() {
    if ($_GET['tokken'] == '' || $_GET['user'] == '' || $_GET['crypt'] == '')
        throw new Exception("Pro možnost registrace musíte mít platnou pozvánku!
        <span class=\"small tip\">Pozvánku obdržíte po přijetí do klanu od administrátora.</span>");
    $result = $this->selectTokken($_GET['tokken'])->fetch();
    if ($result['tokken'] != $_GET['tokken'])
        throw new Exception("Odkaz obsahuje nepltná data zkuste to znovu za 5 minut.
        Budou-li problémi přetrvávat zkontaktujte administrátora.");
    if ($result['crypt'] != $_GET['crypt'] || $result['user'] != $_GET['user'])
        throw new Exception("Bohužel odkaz pomocí kterého se chcete zaregistrovat
        byl již použit nebo skončila jeho platnost");
    if ($result['usable'] != 1)
        throw new Exception("Zřejmě nějaká další chyba");
    $msg = $this->addForm();
    $msg = $this->addUser();
    $this->updateTokken($result['tokken']);
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.151.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý