Wireshark - odchytávání paketů – Sítě – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Wireshark - odchytávání paketů – Sítě – Fórum – Programujte.comWireshark - odchytávání paketů – Sítě – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
7. 2. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

hledal jsem na internetu, ale nenašel jsem česky žádné řešení. Jen něco anglicky ale angličtina mně moc nejde. Mám síťařský problém a potřeboval bych vidět i komunikaci ostatních zařízení v síti.

Když spustím wireshark vyberu intefrace wlan0 - což jestli správně chápu je síťová karta mého počítače.

Po spuštění vidím jen pakety které komunikují s mým počítačem. Je tu někdo zkušený, kdo by věděl jak dosáhnout toho aby šly vidět veškeré pakety v síti (tj. i z ostatních IP adres) ?

Děkuji za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.196.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
7. 2. 2014   #2
-
0
-

musis zapnout promiskuitni rezim.. nekde to tam bude schovany, kdyz se spousti zachytavani

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Wb42
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
9. 2. 2014   #3
-
0
-

Podle mě se k těm paketům nedostaneš, protože je směruje už switch, takže do tvé síťovky se dostanou jen tvé pakety. Pokud chceš chytat i ostatní komunikaci, musíš jet přes hub, kterej posílá všechny pakety na všechny výstupní porty. Hub musí být hned za hlavním přívodem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.101.–
Lukas
~ Anonymní uživatel
275 příspěvků
14. 6. 2014   #4
-
0
-

Ahoj, když už jsme u toho Wiresharku, mám také problém. Při instalaci programu mi bohužel v hlavním menu (obrazovce) chybí položka Interfaces list a přes "Capture" a "Interfaces" mě program nikam nepustí. Vyhodí chybovou hlášku "There are no interfaces o which a capture can be done"

Prosím o radu, díky Lukas

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.4.155.–
Lukas
~ Anonymní uživatel
275 příspěvků
15. 6. 2014   #5
-
0
-

#4 Lukas
Myslím, si že jde o problem s Vistama, že je třeba udělat v řádkovém příkazu nějaký reset, aby byla obě interface dostupná pro aplikace. Pokud s tím má někdo zkušenost, prosím o info. Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.4.155.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Vysoká ztrátovost paketů — založil Spectator

Win32 posilani paketu — založil Shaolin

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý