Vložení zvuku bez cesty – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vložení zvuku bez cesty – Java – Fórum – Programujte.comVložení zvuku bez cesty – Java – Fórum – Programujte.com

 

Noneus0
Návštěvník
8. 2. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

chtěl bych vložit na začátek kódu zvuk, ale aby k němu nemusela být napsaná cesta(abych mohl napsat jen název souboru, vložený v NetBeans v adresáři s rozpracovaným programem)

neví někdo?

Díky předem

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.195.173.–
Noneus0
Návštěvník
8. 2. 2014   #2
-
0
-

A když už musím takhle, co je na tom špatně? Proč se to nepřehraje?

 try {
AudioClip clip = Applet.newAudioClip(
new URL("file:/C:/Users/cestaKeZvuku/zvuk.wav"));
clip.play();
} catch (MalformedURLException murle) {
System.out.println(murle);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.195.173.–
Noneus0
Návštěvník
9. 2. 2014   #3
-
0
-

nebo tohle:

http://www.devbook.cz/tutorial-java-zvuk-soubory-wav/all#komentare

jak správně nastavit cestu k souboru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.195.173.–
Flowy0
Věrný člen
9. 2. 2014   #4
-
0
-

http://docs.oracle.com/javase/7/docs/api/java/io/File.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.43.–
https://github.com/Flowy
Noneus0
Návštěvník
9. 2. 2014   #5
-
0
-

#4 Flowy
opravdu se v tom nevyznám :-( respektive nevím, co přesně hledat

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.195.173.–
Flowy0
Věrný člen
9. 2. 2014   #6
-
0
-

A pathname, whether abstract or in string form, may be either absolute or relative. An absolute pathname is complete in that no other information is required in order to locate the file that it denotes. A relative pathname, in contrast, must be interpreted in terms of information taken from some other pathname. By default the classes in thejava.io package always resolve relative pathnames against the current user directory. This directory is named by the system property user.dir, and is typically the directory in which the Java virtual machine was invoked.

The parent of an abstract pathname may be obtained by invoking the getParent() method of this class and consists of the pathname's prefix and each name in the pathname's name sequence except for the last. Each directory's absolute pathname is an ancestor of any File object with an absolute abstract pathname which begins with the directory's absolute pathname. For example, the directory denoted by the abstract pathname "/usr" is an ancestor of the directory denoted by the pathname "/usr/local/bin".

For Microsoft Windows platforms, the prefix of a pathname that contains a drive specifier consists of the drive letter followed by ":" and possibly followed by "\\" if the pathname is absolute. 

zaroven by bolo mudre pred pouzitim presvedcit sa ci dany subor existuje ci je skutocne subor a ci sa da citat 

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.43.–
https://github.com/Flowy
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Frekvencia zvuku — založil noel

Přehrávání zvuku — založil Noneus

Nahravanie zvuku — založil Marecek

Prekrývanie zvuku — založil Majox

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý