Naplneni buffru z ifstream – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Naplneni buffru z ifstream – C / C++ – Fórum – Programujte.comNaplneni buffru z ifstream – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
9. 2. 2014   #1
-
0
-

Ahoj, jak mam naplnit pole charu z vypisu ze souboru, kde nevim kolik je presne znaku a ukoncovaci znak je napr. strednik? - zkousim veci typu

char znak, text[250];
ifstream soubor("textak.txt");
while(soubor.get(znak)){
                            soubor.get(text[a]);
                            a ++;
                            }.....

,nebo jen
soubor.get(text,250,';')

Nevit jak na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
9. 2. 2014   #2
-
0
-

I obycejny  "soubor.getline(text,250,';');"  by melo jet..

ten cyklus mas blbe uz proto, ze zapises jen kazdej druhej znak a vubec nekontrolujes konec pole ci konec nacitani

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
10. 2. 2014   #3
-
0
-

- jakej je rozdil mezi .get a .getline? - myslel jsem ze jen ten ze kdyz po getline pouziju get tak me to nenecha zapsat...
- zkusil jsem ale nefunguje. Ta nejdulezitejsi cast vypada takhle:

ifstream soubor("textak.txt");
soubor.getline(text,250,';');
soubor.close();
cout << text;

Nevite kde je chyba?, fstream je includovanej, textak.txt je ve slozce se samotnym programem ale vypisuje to misto vet jen smajliky a dalsi random chary...

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
KIIV+42
God of flame
10. 2. 2014   #4
-
0
-

#3 .
jelikoz nijak nekontrolujes, zda se soubor otevrel, tak to muze byt klidne smeti z ram

a nebo tam mas v souboru treba utf8 .. nebo dokonce unicode...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 204 hostů

Podobná vlákna

Ifstream — založil jurike

Ifstream.get -&gt; integer — založil Debugger

Timeout pro ifstream? — založil yaqwsx

Ifstream čte i po EOF ?! — založil Eatel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý