Php regex problém – Regulární výrazy – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Php regex problém – Regulární výrazy – Fórum – Programujte.comPhp regex problém – Regulární výrazy – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
mimik0070
Duch
9. 2. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, tak mám taký menší problém a bol by som veľmi vďačný za prípadné riešenie.

 Mám text ktorý je zadefinovaný v premennej $vstup a potrebujem vypísať z toho textu meno, ktoré je v úvodzovkách (stále bude v úvodzovkách) no a ja viem vybrať iba mena aby mi ukazovalo a potrebujem ešte aby mi zobrazilo aj to číslo STEAM_0:1:0123456789, resp. aby ku každému menu priradilo aj to číslo a neviem ako zadefinovať viacero regexov, proste z toho regexu mám taký chaos že až až a som pozeral aj v dokumentácii php a buď som tupý alebo stále temu nechápem ako zadefinujem viacero. Ďakujem za prípadné rady, budem veľmi vďačný

$vstup = '# userid name                uniqueid            connected ping loss state
#      2 "[F2P]DarkWarior"   STEAM_0:1:70204340  06:46       55    0 active
#      3 "[F2P]katanasamurajCZ" STEAM_0:0:70019653 06:46     65    0 active
#      4 "HanysCZE"          STEAM_0:1:45598467  06:44      169    0 active
#      5 "[F2P][GsTf2] Lolopko" STEAM_0:1:79067803 06:42     75    0 active
#      6 "Raška"            STEAM_0:0:38184796  06:42       69    0 active
#      7 "[F2P][CZ]Pyrex LP" STEAM_0:0:75781256  06:41      111    0 active
#     15 "Pavmaster_CZ"      STEAM_0:0:66904219  05:36  ';

$regex = preg_match_all('/"([^"]+)"/', $vstup, $vysledky);

foreach($vysledky[1] as $vypis)
{
	echo $vypis;
	echo "<br />";
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.122.–
mimik0070
Duch
9. 2. 2014   #2
-
0
-

už nemám nervy na totu kokotinu to musel riadne nafetovaný človek toto vymyslieť, nikto nevie poradiť ako pridám ešte jednu hodnotu do array ???

kus už som to upravil do požadovanej hodnoty, len potrebujem priradiť do array-u to steam ID číslo a neviem ako to zapísať do teho patternu-

$vyraz = '/"([^"]+)"/';

$regex = preg_match_all($vyraz, $vstup, $vysledky, PREG_SET_ORDER);

foreach($vysledky as $vypis)
{
	echo "<pre>";
	print_r($vypis);
	echo "</pre>";
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.122.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

PHP regex - preg_replace — založil Hynek Šturma

Regex asociativni pole — založil bum

Boost::regex nejde slinkovat — založil H4wk.cz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý