Zdravím vás,
vytvořil jsem web, kde jsem udělal zjednodušený košík a i když na indexu vložím session_start, tak po vložení první položky se mi v koši nic nezobrazí, ačkoliv se v databázi položka zanese. Při jakémkoliv dalším vložení už vše funguje tak, jak má. V čem může být problém? Jinak web je rozdělaný na www.barevne-obalky.cz, snad tím neporuším pravidla.
Dále mám napsaný skript, který mi z databáze vždy vytáhne potřebnou položku a zobrazí podrobnosti o ní. Stejně tak mám jeden skript, který ji v případě zájmu ze strany klienta, zapíše do databáze do dočasného košíku. Většinou to funguje správně, ale někdy mi to vyhodí chybu na řádku, kde je zaslání příkazu do databáze
$sql_prikaz =
"INSERT INTO kos_polozky(id_nakup,polozka,mnozstvi,cena) VALUES('$id_nakup','$polozka','$mnozstvi','$cena')";
//zaslani prikaz SQL do databaze
$poslano = mysqli_query($connect_db, $sql_prikaz) or die (mysqli_error($poslano));
o očekávání jednoho parametru, boolev nebo jak se to píše. Ale jak jsem psal, většinou to funguje. Napadá Vás v čem může být háček?
Jsem začátečník, co se na sobě snaží makat, tak moc děkuju za jakýkoliv postřeh.