Warning MySql fretch array – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Warning MySql fretch array – PHP – Fórum – Programujte.comWarning MySql fretch array – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Lukáš
~ Anonymní uživatel
301 příspěvků
11. 2. 2014   #1
-
0
-

Zdravím. Mám problém s warningom.

Konkrétne

Warning: mysql_fetch_array(): 3 is not a valid MySQL result resource in
 /home/luky/htdocs/sfdfd/sms/newsms.php on line 21

Kód:

$vysledek = mysql_query("SELECT * FROM `Ucty` WHERE `Username` = '$getnick' LIMIT 1;", $spojeni) or die("Error: ". mysql_error(). " with query ");
if(mysql_num_rows($vysledek)>0)
{
while ($zaznam = mysql_fetch_array($vysledek))
mysql_free_result($vysledek);
if($zaznam["donator"] {
$vipcas = time()+3600*24*30;
}
if($zaznam["donator"]>time())
{
$vipcas = $zaznam["donator"]+3600*24*30;
}

$zmena=mysql_query("UPDATE `Ucty` SET `donator` = '$vipcas' WHERE `Username` = '$getnick'", $spojeni);
}

Prosím vás o pomoc ako tento problém vyriešiť. 

Vopred Ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.249.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
11. 2. 2014   #2
-
0
-

#1 Lukáš
Který řádek je 21? Zkus tuto úpravu:

$zmena=mysql_query("UPDATE `Ucty` SET `donator` = '$vipcas' WHERE `Username` = '$getnick'", $spojeni);
echo mysql_error();
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
11. 2. 2014   #3
-
0
-

#1 Lukáš
 

while ($zaznam = mysql_fetch_array($vysledek))
mysql_free_result($vysledek);

// je to same jako:

while ($zaznam = mysql_fetch_array($vysledek)) {
  mysql_free_result($vysledek);
}


doporucuju naucit se odsazovat kod...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
12. 2. 2014   #4
-
0
-

KIIV - on ma v dotazu LIMIT 1, takze vic nez 1 radek tim while stejne neprojde. Spis tam to while nemusi mit vubec.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
12. 2. 2014   #5
-
0
-

#4 peter
jenze to vysvetluje ten warning... prvni radek to nazene do $zaznam, pak to uvnitr cyklu uvolni $vysledek,

pak to znova dela fetch, ten vyhlasi warning, vymaze $zaznam a cyklus tim skonci, protoze uz to neni pak true

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.216.147.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
13. 2. 2014   #6
-
0
-

Jo tak :) To by mne nenapadlo ve while cyklu udelat free_result.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý