členské funkce cin – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

členské funkce cin – C / C++ – Fórum – Programujte.comčlenské funkce cin – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
12. 2. 2014   #1
-
0
-

Ahoj
1) - pokod pouziju "cin.get(text,250,'E');" Jak zaridit abz se ukoncovaci znak E zapsal do pole charu?
2) - jak zaridit aby ukoncovacim znakem bylo nekolik charu - napr. END?, pokud mozno ne pomoci desitek while a ifu.....proste jednoduse...
3) Jak co nejbezpecneji - aby to fungovalo 100% pozastavit program pred returnem? - nekdo rika cin.get();cin.get(); , jinde cin.ignore();cin.get() - ale uz nekolikrat se mi stalo ze to takhle nefungovalo....pokud mozno nejak pres iostream protoze includovat jen kuli tomuhle celou dalsi knihovnu....

dk moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
ondra.holub+1
Stálý člen
12. 2. 2014   #2
-
0
-

1. Nadimenzuj buffer pro načítání o znak delší a ten ukončovací si tam pak přidej.

2. Obal si celé načítání nějakou třídou, která bude s využitím read číst vstup do nějakého bufferu. A pak tam ten ukončovací text musíš hledat. A samozřejmě ošetřit případ, kdy ukončovací text začíná v jednom načteném fragmentu a pokračuje v dalším. Pokud potřebuješ hledat něco složitějšího, najdi si, jak se dělí lexikální analyzátor - obvykle vystačíš s konečným automatem.

3. Nejlepší je zvyknout si, že to nepotřebuješ. Vždycky můžeš ten program spustit z nějakého terminálu, nebo použít nějaké vývojové prostředí, které ten program pozastaví za tebe. Třeba Code::Blocks to umí. Obecně není důvod, aby cmd-lajnový program při svém ukončení na něco čekal, když už stejně všechno udělal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.189.–
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
14. 2. 2014   #3
-
0
-

#2 ondra.holub
jasne, ale (o bodu 3)pri vytvareni pocitacich cmd programu se nespokojim s tim  ze program ,,jen bezi,, - proste chci vysledek - nejde to nejak pomoci iostreamu? - moh bych pomoci windous.h tam dat Sleep, ale to je dost fuj - aby si uzivatel nemohl sam urcit kdy program skonci....

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
Kenvelo+2
Super člen
3. 3. 2014   #4
-
0
-

#3 .
co zkusit třeba něco takového ? 

#include <iostream>
#include <Windows.h>

using namespace std;

bool Stop = false;

int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
{
	while (Stop == false)
	{
		if (GetAsyncKeyState(VK_ESCAPE) != 0)
		{
			Stop = true;
		}

		// Tvuj kod

	}

	return 0;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.219.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
3. 3. 2014   #5
-
0
-

#4 Kenvelo
  [Linker error] undefined reference to `WinMain@16'
  ld returned 1 exit status

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
Kenvelo+2
Super člen
3. 3. 2014   #6
-
0
-

#5 .

tak zkus 

#include <iostream>
#include <windows.h>

using namespace std;

bool Stop = false;

int main()
{
	while (Stop == false)
	{
		if (GetAsyncKeyState(VK_ESCAPE) != 0)
		{
			Stop = true;
		}

		// Tvuj kod

	}

	return 0;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.219.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
4. 3. 2014   #7
-
0
-

bezva, facha.
kde najdu seznam parametru pro GetAsyncKeyState? - nazvy vsech klaves
dk

 

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
4. 3. 2014   #8
-
0
-

#7 .
hledej: MSDN virtual key codes

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Cin.get() cin.line() — založil H3ll

Cin, cin.get(),...atď — založil PeterSura

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý