Přesun label z divu 1 do divu 2 – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přesun label z divu 1 do divu 2 – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPřesun label z divu 1 do divu 2 – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
noris0
Newbie
16. 2. 2014   #1
-
0
-

Ahoj,
mám label ve kterém mám vypsaný checbox a text(z dtb), po zaškrtnutí a kliknutí nna  odkaz se označeé přesunou do druhého divu. problém nastává, když to vypíšu do tabuulky, text se poté přestává přesouvat. Nevíte čím to může být?

Zde je kód:
 

<script type="text/javascript" src="./jquery-1.10.2.js"></script>
<?php 
include "database.php";   
$category = "programs"; 
$query = $pdo->query("SELECT name,id FROM $category");
?>
<table>
<tr>
<div id="select1">
<?php
while($row = $query->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) 
{ 
  $name = $row['name'];
  $id = $row['id']; 
  echo"<label><td><input type=\"checkbox\" name=\"CheckboxGroup1\" value=\"checkbox\" id=\"CheckboxGroup1_$id\" />$name</td></label>"; 
}
?> 
</div>
</tr>
</table>
<div id="select2">

</div>

<a href="#" id="add">add</a>
<a href="#" id="remove">remove</a>

<script>
$('#add').click(function() {
    return !$('#select1 label :checked').closest('label').appendTo('#select2');
    
});
$('#remove').click(function() {
    return !$('#select2 label :checked').closest('label').appendTo('#select1');
});
</script>

Díky za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.6.–
Ericsko+3
Stálý člen
16. 2. 2014   #2
-
0
-

#1 noris
Skus sa pozriet ako mas pomiesane tagy:

<table>
  <tr>
    <label>
      <td>
        <input>
      </td>
    </label>
  </tr>
</table>

Co tak vymenit <label> a <td> ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.34.–
noris0
Newbie
16. 2. 2014   #3
-
0
-

#2 Ericsko
Děkuji, opravdu byla chyba v html, nyní mi již funguje přesouvání do divu 2, ale zppět to nejde-

aktuální kód:

<script type="text/javascript" src="./jquery-1.10.2.js"></script>
<?php 
include "database.php";   
$category = "programs"; 
$query = $pdo->query("SELECT name,id FROM $category");
?>
<div id="select1">
<table>
<tr>
<?php
define ("COLS", 9);  // počet sloupců 
  
for ($i = 0; $row = $query->fetch(PDO::FETCH_ASSOC); $i++) 
{ 
$name = $row['name']; 
$id = $row['id']; 
  if ($i % COLS == 0) echo "<tr>"; 
  echo "<td><label><input type=\"checkbox\" name=\"CheckboxGroup1\" value=\"checkbox\" id=\"CheckboxGroup1_$id\" />$name</label></td>"; 
  if ($i % COLS == COLS - 1) echo "</tr>\n"; 
} 
if ($i % COLS != 0) 
{ 
  while ($i++ % COLS != 0) 
  { 
    echo "<td>&nbsp;</td>"; 
  } 
  echo "</tr>\n";
} 
?> 
</tr>
</table>
</div>
<div id="select2">

</div>

<a href="#" id="add">add</a>
<a href="#" id="remove">remove</a>

<script>
$('#add').click(function() {
    return !$('#select1 td :checked').closest('td').appendTo('#select2');
    
});
$('#remove').click(function() {
    return !$('#select2 td :checked').closest('td').appendTo('#select1');
});
</script>
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.6.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Skrytie divu — založil Anonymous

Odkaz v divu — založil Stepan

Centrování DIVu — založil Standa

Refresh divu — založil já už ani nevím

Zmizeni divu — založil BigBear

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý