Libwave - <gl/image.h> – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Libwave - <gl/image.h> – C / C++ – Fórum – Programujte.comLibwave - <gl/image.h> – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lukas.balaz0
Super člen
17. 2. 2014   #1
-
0
-

http://www.evl.uic.edu/pape/sw/libwave.html

Tu som našiel opengl .obj loader a snažím sa ho zkompilovat. Mám ale error, že nemôže nájsť knižnicu -gl/image.h

Už dosť dlho googlim a stále neviem čo s tým.

Mohli by ste mi poradiť čo mám urobiť ?

Diki

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.106.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
17. 2. 2014   #2
-
0
-

Podíval bych se, jestli soubor image.h v počítači je a v jakém adresáři se nachází. U překladače je potřeba mít správně nastavené Include Path - adresář, kde se soubor nachází musí být mezi nimi. Jiná možnost je v include uvést full path souboru (hodně krkolomné). Další možnost je soubor přidat do projektu. Až tento hlavičkový soubor bude mít, možná bude hlásit podobnou chybu pro soubor .lib. Pro ten platí v podstatě totéž - nepatrný rozdíl: správně nastavené Library Path

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
lukas.balaz0
Super člen
17. 2. 2014   #3
-
0
-

image.h v počítači nie je

niekde na nete som našiel, že ide o SGI image loader, ktorý napísal ten, čo vymyslel .sgi, nejaký Paul Haeberli, len to nikde nevidím na stiahnutie

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.106.–
hlucheucho+10
Posthunter
17. 2. 2014   #4
-
0
-

je tam odkaz na libwave.tar.gz který obsahuje knihovnu, zdroják a ukázkové aplikace. Akorát se musíš podívat, jak se extrahuje.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
lukas.balaz0
Super člen
17. 2. 2014   #5
-
0
-

Ved som napísal, že sa to snažím skompilovať, ten odkaz je zdrojovy kod toho loaderu
lenže je tam riadok

#include <gl/image.h>

a neviem kde nájdem túto library

zistil som že tá library je SGI image loader, ale nemôžem tento konkrétny nikde nájsť na nete

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.106.–
hlucheucho+10
Posthunter
17. 2. 2014   #6
-
0
-

https://www8.cs.umu.se/kurser/5DV051/VT09/lab/html/Image_8h-source.html

Edit: samotný .h soubor bez .lib ti asi bude k ničemu

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
z
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
18. 2. 2014   #7
-
0
-

Je knihovna je libimage. Zdrojáky jsou třeba tady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.159.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 83 hostů

Podobná vlákna

Stringgrid + image — založil Tom

Histogram Image — založil Mutagen

Image swap — založil Me2D

Pohyblivý image — založil stanke

Image map — založil Jockie

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý