Imagick - pdf convert – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Imagick - pdf convert – PHP – Fórum – Programujte.comImagick - pdf convert – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Row0
Stálý člen
18. 2. 2014   #1
-
0
-

Convertuji pdf soubor a chci kazdou jeho stránku převést na obrázek a ten samozřejmě následně uložit. Jenže while mi pokaždé skončí dřívě něž mu to povolí podmínka. Tento kod mi u jednoho pdfka s 24 strankama prevede a ulozi pouze od cisla 23 do 16 a skonci u jineho pdfka s 21 stranami mi zase ulozi pouze od 20 do 8 stránky a zase hodí chybu 

Fatal error: Uncaught exception 'ImagickException' with message 'Postscript delegate failed `files/pdf/abra.pdf'' in 

na 100% vím, že funkce getPDFPages funguje správně.

Může mi někdo říct proč while předčasně skončí?

    $countpdf=getPDFPages($cesta);
        $cesta=strrev($cesta);
        $w=strpos($cesta,"/",0);
        $cestaksouboru=strrev(substr($cesta, $w ));
        $nazevsouboru=strrev(substr($cesta, 0 ,$w ));
        $nzsou=substr(strrev($nazevsouboru), 4);
        $filepdf=strrev($nzsou);
        
       while($int >= 0){
            $int--;
            $im = new imagick();
            $im->readimage("files/pdf/abra.pdf[".$int."]");
            $im->setImageFormat('jpg');
            $im->writeImage('files/pdf-nahled/'.$filepdf.$int.'.jpg');
            $im->clear();
            $im->destroy();
           echo $filepdf.$int."<br/>";
      }
        
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.95.42.–
Row0
Stálý člen
18. 2. 2014   #2
-
0
-

Jo a proměná $int je ve skutečnosti $countpdf

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.95.42.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Imagick() error — založil Row

Hromadný convert — založil rycmond

Php convert to powershell — založil Jirka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý