Detekce portu pomoci php – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Detekce portu pomoci php – PHP – Fórum – Programujte.comDetekce portu pomoci php – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tribalcz0
Super člen
25. 2. 2014   #1
-
0
-

Zdravím potřebuji detekovat porty pomocí php k zobrazení stavu serveru  unguje jak má ale zároveň blbne tím že mi vykazuje jistou chybu 

Warning: set_error_handler() expects the argument () to be a valid callback in /var/www/ptpmb/class/CheckPort.php on line 15
private function ErrorHandler($errno, $errmsg, $filename, $linenum, $vars)
    {
    } 
    
    public function CheckPortStatus($Ip, $Port, $Timeout = 0.5)
    {
      set_error_handler($this->ErrorHandler($errno, $errmsg, $filename, $linenum, $vars)); // Disable failed connection warning
      //error_reporting(0);
      if($Fp1 = fsockopen($Ip, $Port, $ERROR_NO, $ERROR_STR, (float)$Timeout))
      {
        fclose($Fp1);
        return(TRUE);
      } else
      {
        //echo($ERROR_NO.','.$ERROR_STR);
        return(FALSE);
      }
      restore_error_handler();
    }
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Reklama
Reklama
z
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
25. 2. 2014   #2
-
0
-

Ty ten ErrorHandler zavoláš a jeho návratovou hodnotu předáš jako parametr pro set_error_handler. V dokumentaci jsou příklady použití.

Pokud jen chceš "umlčet" ten fsockopen, tak na to je @ ($fp1 = @fsockopen(...))

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.8.–
tribalcz0
Super člen
25. 2. 2014   #3
-
0
-

#2 z
určitě na to mrknu ale jde mi především o to že pokud tuto funkci nezapíšu do třídy ale normálně tj  

function ErrorHandler($errno, $errmsg, $filename, $linenum, $vars)
    {
    } 
    
function CheckPortStatus($Ip, $Port, $Timeout = 0.5)
    {
      set_error_handler(ErrorHandler); // Disable failed connection warning
      //error_reporting(0);
      if($Fp1 = fsockopen($Ip, $Port, $ERROR_NO, $ERROR_STR, (float)$Timeout))
      {
        fclose($Fp1);
        return(TRUE);
      } else
      {
        //echo($ERROR_NO.','.$ERROR_STR);
        return(FALSE);
      }
      restore_error_handler()

ale já už si to dohledam v dokumentaci díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 66 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý