Webbrowser – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Webbrowser – Delphi – Fórum – Programujte.comWebbrowser – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

michal0
Newbie
19. 1. 2007   #1
-
0
-

čaute!
ako docielim, aby sa mi pozastavil beh programu kým sa mi vo webbrowseri nenatiahne kompletná stránka?

príklad:
napíšem do labelu "Loading..." a zmeniť na "Done" to chcem až keď je stránka kompletne načítaná.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
19. 1. 2007   #2
-
0
-

využij metodu WebBrowser1DocumentComplete

najdeš ji v Events

př:

procedure TForm1.WebBrowser1DocumentComplete(ASender: TObject;

const pDisp: IDispatch; var URL: OleVariant);
begin
form1.Color:= clgreen;
end;

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
michal0
Newbie
20. 1. 2007   #3
-
0
-

jéé díki. strašne si mi pomohol.. a ešte by som chcel vedieť či a ako sa dá simulovať kliknutie na odkaz/button v tom webbrowseri bez toho, že by som simuloval pohyb a klik myšky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
xXx
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
7. 2. 2007   #4
-
0
-

To audiotrack:


Button.OnClick(sender)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ProgDan0
Stálý člen
8. 2. 2007   #5
-
0
-

To xXx:
Tohle lze použít pouze na tlačítko, které je vytvořily Delphi a jsou jeho majitelem, nikoliv na tlačítko, které je na plátně webbrowseru.
Tento problém by se dal určitě řešit i čistším způsobem, ale ani tohle není k zahození :)



var souradnice: TPoint;
...
...
GetCursorPos(souradnice) //automaticky uloží aktuální souřadnice myší do souradnice.X a souradnice.Y
SetCursorPos(x,y); //nastavení kurzoru na souřadnice X,Y (souřadnice tlačítka)
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN,0, 0, 0, 0); //pošle stisknutí levého tlačítka myší
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP,0, 0, 0, 0); //pošle zprávu na ukončení stisku tlačíka
SetCursorPos(souradnicex,souradnice.y); //vrátí zase kurzor na místo, kde byl předtím
...


Samozřejmě musíte do USES přidat knihovnu ShellAPI!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
S.Salomon0
Newbie
3. 6. 2007   #6
-
0
-

Zdarec zkoušel jsem jsi si udělat webbrowser tak jak je popsán v jedné z lekcích - :)) opravdu to funguje.
Zajímalo by mě, ale jak je na tom ten můj podomácku uděláný webbrowser s bezpečností oproti např IE atp ??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://programujte.com/avatari/51.jpg
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
3. 6. 2007   #7
-
0
-

myslím že to používá jádro z IE

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
DeaLer+2
Hero
3. 6. 2007   #8
-
0
-

To S.Salomon: v provnání s IE ... stojí na jeho jádře a nemá žádný zabezpečení, takže o hodně hůř

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
ProgDan0
Stálý člen
8. 6. 2007   #9
-
0
-

Existuje nějakej projekt jádra Mozilla jako ActiveX modulu pro aplikace...zkoušel sem to a fakt funguje...jedinej problem je s distribuci protoze cilovy uzivatel taky musi mit dany prvek ActiveX instalovany....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Webbrowser C# — založil dartanan

WebBrowser C# — založil Ospalý

WebBrowser C# — založil Kolemjdoucí

Webbrowser — založil freedom

C# - webBrowser — založil alois

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý