Potrebujem pomoc – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Potrebujem pomoc – PHP – Fórum – Programujte.comPotrebujem pomoc – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
Andrej
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
3. 3. 2014   #1
-
0
-

Čaute:) potreboval by som pomocť s týmto       http://imgupload.sk/viewer.php?file=b78b2o78652gdlrzyfhs.jpg

a vypíše mi tuto chybu http://imgupload.sk/viewer.php?file=m71ki7dsk7jl53vxep3l.jpg .... veľmi vas prosim o radu :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.120.12.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
3. 3. 2014   #2
-
0
-

no i kdybys tam ten formular uz poslal, tak z nej ty data v PHP nijak nezpracovavas.. a i kdyby bylo jeste vubec povoleny register globals, tak mas blbe to jmeno

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Andrej
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
3. 3. 2014   #3
-
0
-

#2 KIIV
A vedel by si mi to neako opraviť ? alebo mohol ? :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.120.12.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
3. 3. 2014   #4
-
0
-

pouzijes podminky a  $_POST/$_GET se spravnym indexem..

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
4. 3. 2014   #5
-
0
-

Nebo si to aspon zobraz, co posilas.
print_r($_POST);
print_r($_GET);
print_r($_REQUEST);
var_dump($_POST);
var_dump($_GET);
var_dump($_REQUEST);
V tom kodu na obr 1 se inputy jmenuji name a pwd ne nick a heslo ($nick,$heslo). Navic, pouziti jen $nick je podminene zapnutim v php automatickeho vytvareni promennych. Pokud to neni zapnute, tak data najdes prave v polis $_GET, $_POST, $_REQUEST, $_SESSION, $_COOKIES a pod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Potrebujem pomoc!!! — založil Andel

C++ potrebujem pomoc — založil Anonymní uživatel

Pomoc potrebujem — založil Marek

PLS potrebujem pomoc :) — založil igor

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý