Gumová textarea v jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Gumová textarea v jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comGumová textarea v jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

tribalcz0
Super člen
5. 3. 2014   #1
-
0
-

Ahoj mám problém moc jquery neumím ale trochu se vyznám spíš jsem na php a jiné server side jazyky ale mám následující problém dělám formulář který má textareu která má ve výchozím stavu po načtení řekněme třeba výšku = 10 rows a po kliknutí do textarea by měla získat výšku řekněmě 60 rows částečně sem to udělal tak aby to fachalo ale problém je v tom že výšku i šířku musím určovat v px jde nějak použít html funkce rows a cols i v jquery 


$(document).ready(function(){
   $(".postSubmit").css("display","none")
   $("textarea").css("height","10px")
  $(".post").focus(function(){
    $(".postSubmit").slideDown("slow");
   $("textarea").animate({
    opacity: 1,
    left: "+=50",
    height: "200px"
  }, 1000, function() {
  });
});
  $(".post").blur(function(){
    $(".postSubmit").slideUp();
   $("textarea").animate({
    opacity: 1,
    left: "+=50",
    height: "20px",
  }, 1000, function() {
  });
});
});
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Ericsko+3
Stálý člen
5. 3. 2014   #2
-
0
-

#1 tribalcz
Skus namiesto px pouzit em.

1em = priblizne 1row

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.34.–
tribalcz0
Super člen
5. 3. 2014   #3
-
0
-

#2 Ericsko
ok díky pokoušel jsem se to udělat pomocí pixelu tj 1rows/cols = x-px a na tyhle jednotky sem úplně zapoměl 

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

TextArea Jquery — založil Alexand

Textarea — založil dalaman

Textarea — založil don_Dominique

Textarea — založil tomj

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý