TextBox v inej triede – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

TextBox v inej triede – .NET – Fórum – Programujte.comTextBox v inej triede – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tayson0
Stálý člen
5. 3. 2014   #1
-
0
-

Ak si vo forme nastavim textbox ako internal a v nejakej triede dajme tomu Class1 chcem len kontrolovat ten textbox tak nechce sa mi zobrazit v tej triede ten textbox. Konretne som nastavil na internal textbox jeho modifikator a v triede Class1 som si pisal :

Form.textbox;

ale takto to nechce fungovat. Kde je problem ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.149.–
Reklama
Reklama
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
5. 3. 2014   #2
-
0
-

class Form

{

   public static Form Instance{get; private set}

   public Form()

        {

               ......

            Instance:=this;

           }

        ....

}

class class1{

public void neco(){

  Form.Instance.textbox1.text ...

}

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Tayson0
Stálý člen
5. 3. 2014   #3
-
0
-

#2 p3can
Ta instance to je coho ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.83.–
KIIV+42
God of flame
5. 3. 2014   #4
-
0
-

toho vytvoreneho objektu..  static znamena, ze se to chova skoro jako globalni promenna (jen je schovana pod tou tridou - ale nepotrebujes jeji instanci, staci primo ta trida)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Matěj Andrle+1
Grafoman
7. 3. 2014   #5
-
0
-

#4 KIIV
Fuj. Takovéto řešení je jen berlička, kterou použije ten, jež nedbá na návrh aplikace... Co takhle reference, pointer...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.136.–
KIIV+42
God of flame
7. 3. 2014   #6
-
0
-

#5 Matěj Andrle
sak me to rikat nemusis.. ja jen odpovedel co je to ta instance

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
8. 3. 2014   #7
-
0
-

Jako kdyz nekdo napise ze z jedne tridy nemuze dostat k clenske promene druhe tridy tak co mu mam napsat ? xD

Ale jako z hlediska typu aplikace (jednoduchy jednoformularovy WINFORM) nevidim moc velky problem v pouziti "modifikovaneho" Singletonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 55 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý