Potrebujem poradit na pisomku – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Potrebujem poradit na pisomku – PHP – Fórum – Programujte.comPotrebujem poradit na pisomku – PHP – Fórum – Programujte.com

 

juraj
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
6. 3. 2014   #1
-
0
-

Aplikácia vypočíta predpokladanú výšku dieťatka v dospelosti na základe výšky jeho otca a mamy.

Formulár bude obsahovať 3 textové polia. Do prvého užívateľ vpíše text chlapec alebo dievča, do ďalšieho sa vpíše výška otca v cm a do posledného výška matky v cm.

Po prebratí údajov (chlapec alebo dievča) program musí zistiť ktorý z výpočtov má použiť a použije jeden z nasledovných vzorcov:


VÝŠKA SYNA = (výška matky + výška otca + 13) : 2
VÝŠKA DCÉRY = (výška matky + výška otca - 13) : 2

Výsledok program vypíše v tvare:

Výška dieťatka bude v dospelosti pravdepodobne ..... cm.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.245.–
juraj
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
6. 3. 2014   #2
-
0
-

Prosím o opravu podla zadania

1.
<HTML> <HEAD> <TITLE>Priklad </TITLE> </HEAD> <BODY> <form action="vypočet.php" method="post"> chlapec alebo dievča: <input type="text" name=" chlapec alebo dievča"><br> výška matky: <input type="text" name=" výška matky "><br> výška otca: <input type="text" name=" výška otca "><br> <input type="submit" value="Spočítaj čísla"> </form> </BODY> </HTML>
2.


<HTML> <HEAD> <TITLE>Priklad </TITLE> </HEAD> <BODY> <?php $výška matky = $_POST["výška matky "]; $výška otca = $_POST["výška otca "]; $V݊KA SYNA =($ výška matky + $ výška otca +13):2; echo $výška matky, " + ", $ výška otca,“+13““():2“ " = ", $ V݊KA SYNA; ?> <br> <a rel="nofollow" href="Priklad.html">Koniec</a> </BODY>
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.245.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
6. 3. 2014   #3
-
0
-

Kdyz pominu ze tu spamujes, tak jen podotknu, ze nazvy promennych neni zrovna dobre psat s mezerama a ikdyz diakritika projde, je to prasecina taky (hlavne projde maximalne v PHP).

pak v name="" proboha nedavej mezery a takovej prisernej popis.. je to nazev, pod jakym se to preda do dalsiho scriptu.. kdyz to pak netrefis, nemas nic...

vypocty/vypisy to uz ani nezaslouzi komentar.. chtelo by to nastudovat syntaxi..

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

Potrebujem poradiť C++ — založil toso992

Potrebujem poradiť C++ — založil toso992

Potrebujem poradiť C++ — založil toso992

Potrebujem poradit... — založil SVKSuli

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý