Java android cookies – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Java android cookies – Java – Fórum – Programujte.comJava android cookies – Java – Fórum – Programujte.com

 

Mugsat
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
7. 3. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

původem jsem .net vyvojar a s javou na androidu začínám.

Mám takový problém. Dělám UrlConnection, udělám si cookie manager, cookie handler atd... 

zaloguju se někam, ale kdyz pak čtu cookies, ty co v .netu mám 4 a více, tak tady je  jen sessionid. 

Poradíte prosím? 

private String test(String usr, String pwd, String srvr, View v) throws Exception
	{
		StrictMode.ThreadPolicy policy = new StrictMode.
		ThreadPolicy.Builder().permitAll().build();
		StrictMode.setThreadPolicy(policy); 
		TextView tv = (TextView) findViewById(R.id.TextView1);
		////////////
		 CookieManager cookieManager = new CookieManager();
		 CookieHandler.setDefault(cookieManager);
		////////////	
		URL url = new URL(srvr);
		HttpURLConnection urlConnection = (HttpURLConnection) url.openConnection();
		
		urlConnection.setRequestProperty("username", usr);
		urlConnection.setRequestProperty("password", pwd);
		urlConnection.setRequestProperty("lowRes","0");
		urlConnection.setRequestProperty("w","1280:1024");
		urlConnection.setRequestProperty("login","112114568");		
		
		InputStream in = new BufferedInputStream(urlConnection.getInputStream());
		readStream(in);
   
		
		String headerName=null;
		String cookie = "";
		String header = "";		
		
CookieStore cookieJar =  cookieManager.getCookieStore();
        List <HttpCookie> cookies = cookieJar.getCookies();
		header = header + cookies.size();
        for (HttpCookie cookie1: cookies) 
		{
		  header = header + "\n" + cookie1;
        }
		
		for (int i=1; (headerName = urlConnection.getHeaderFieldKey(i))!=null; i++) 
		{
			//header = header + "\n" + headerName + ":" + uc.getHeaderField(i);
			if (headerName.equals("Set-Cookie")) 
			{    
				 cookie = urlConnection.getHeaderField(i); 
			}
		}
		//DialogBuble(v, header);
		EditText tb = (EditText) findViewById(R.id.TextBox1);
		tb.setText(header);
		//return cookie;
			return header;
	} 
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.182.–
Mugsat
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
10. 3. 2014   #2
-
0
-

Ještě jedna věc, ty cookies maj rozdílné adresy. Dočet jsem se na gůglu že v javě manager rozlišuje - či přijímá pouze cookies k dané adrese, dá se ot ovlivnit? AcceptAll volba nezabírá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.182.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Java na Android — založil Peter

Android - Java — založil Adam

Java a Android — založil felix

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý