Dobrý deň, hľadám šikovného programátora, ktorý vie pracovať s tvorbou tlačových zostáv.
Fórum › Inzerce
Pomoc s programovaním
Tož viem, leč prečo?
#8 Peter
Tisková sestava je souhrn vstupu a výstupu aplikace. Ovšem důležité je - Desktop/web? Editor bude vypadat jak? Atd... Technologie? Platformy? Formulářová aplikace? Excel-like tabulkový editor? Udělat JEN formuláře pro generování onoho výstupu...? Jakého výstupu? PostScript? Databáze - relační, objektová,...? Prostě nic, žádné informace a mám něco udělat? Nejsem kouzelník... :D Udělám bezproblému onen program v jakémkoliv jazyce pro jakoukoliv platformu, musíš/te ale napsat přesnější údaje...
#9 Matěj Andrle
Cieľom práce je vytvoriť modul tlačových zostáv pre systém IGS. Dáta systému IGS sú pripravené v databáze s potrebnou dátovou štruktúrou. Systém má dovoliť vybrať rôzne položky pre tlačovú zostavu s požadovaným triedením. Súčasťou je možnosť filtrovať dáta podľa kombinácií rôznych položiek. Programové riešenie bude realizované pomocou jazyka PHP a databáze MySQL. Systém má pružne plniť požiadavky na tlač do súboru PDF alebo wordu podľa zadania.
Pak tedy potřebuji server, SQL server, FTP,... PHPMyAdmin? Jak se dá tisknout do souborového formátu? - to nedává smysl... Dle mého chcete co myslím já - ukládat do PostScriptu a případně posílat do tiskárny - nebo ne? (PostScript si může Word/... naparsovat.) Existuje již nějaký web? Nějaký Framework? Typ aplikace? MVC? Bude to tedy intranet/...? Opravdu nechápu, proč jste hned v prvním příspěvku nepodal veškeré informace, myslím, že nikdo nedokáže číst vaše myšlenky...
Já myslím toto:
http://www.php.net/manual/en/book.ps.php
A vy?
#13 Peter
Chcete-li abych Vám tuto aplikaci udělal, pošlete mi prosím veškeré údaje (ke všem technologiím, serverům,...), ideálně návrh designera (nebo alespoň zvolte design aplikace), seznam technologických postupů které vyžadujete a které si mohu zvolit atd. Opravdu bych potřeboval vědět jaký má být vstup a výstup aplikace. I když než udělám redakční systém, bude na to dost času... Případně mohu vše navrhnout, zkušenosti s tím mám - o to se nebojte.
MatejIAndrle@email.cz
prístup k databázi igs
url is.vos.cz/myadmin
meno tokos
heslo tokos123
idú prehliadať všetky tabuľky
najdôležitejšie tabuľky sú
vysledky
vysledky_lide
tu sú konkrétne dáta publikácií
po prihlásení sa objaví systém a z toho systému potrebujem možnosť voľby tlače vo worde a pdf.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Pomoc s programováním — založil Lenka
Pomoc z programováním — založil kommin
Pomoc s programováním — založil Jan Mašinský
PyGM-pomoc s programováním her přichází! — založil Dany
Jak zacit s programovanim — založil Pavel