Pořadí Require – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pořadí Require – PHP – Fórum – Programujte.comPořadí Require – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Akimi Keita0
Návštěvník
11. 3. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

 mám tu jakýsi problém s funkcí require. Když použiju tento destruktor:

	/**
	 * Destruktor
	 * 1. Zabezpečí a zpřístupní proměnné
	 * 2. Vyrenderuje scény
	 * @return void
	 */
	public function __destruct()
	{
		extract( $this->xssSafer( $this->variables ) );

		require 'Pages/' . $this->header . '.phtml';

		if( $this->scene != '' )
			require 'Pages/' . $this->scene[0] . '/' . $this->scene[1] . '.phtml';

		require 'Pages/' . $this->footer . '.phtml';
	}

Sice se mi vykreslí všechny scény, ale ve špatném pořadí. První Header, pak footer a až poté prostřední SCENE. Prostřední SCENE bych ale potřeboval samozřejmě uprostřed. Nevíte, čím to je?

<!-- HEADER -->
<!DOCTYPE html>
<html>
	<head>
		<title></title>
		<meta charset="utf-8" />
	</head>

	<body>
<!-- FOOTER -->
	</body>
</html><!-- Prostřední SCENE --><h1>Hlavní stránka</h1>

(Ty komentáře jsou jen pro orientaci.)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.117.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
11. 3. 2014   #2
-
0
-

#1 Akimi Keita
Používáš destruktor k nesprávnému účelu. Udělej to jinak.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.242.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
peter
~ Anonymní uživatel
2605 příspěvků
11. 3. 2014   #3
-
0
-

Spis mne napada otazka, proc se to hned vykresluje? Nejake ob_start nebo ukladani do promennych?
A kdyz to das primo, bez require, tak se to spravne vykresli?
A kdyz udelas jednoduchy priklad, tak se to spravne vykresli? Jestli treba neni problem v okolnim kodu, ktery tam krome vykresleni spousti jeste nejake casove udalosti, jako treba prenosy.
Osobne jsem to ale takhle nikdy nepouzival.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Kit+11
Guru
11. 3. 2014   #4
-
0
-

#3 peter
Taky 3 require za sebou v jedné metodě? To musí být děsně pomalé. Také musí být docela obtížná údržba takové šablony. V jednom souboru otevírání tagu, ve druhém zavírání. Snažím se mít párové tagy v šabloně vždy pohromadě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.242.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 151 hostů

Podobná vlákna

Require — založil unskinny

Kodování při require — založil Honza

Require z cizího adresáře — založil Scrash

Prohozeni poradi — založil Joeyz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032017 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý