Dobrý den,
nastavoval jsem si PekWM pomocí konfiguráků v domovské složce a najednou přestalo fungovat menu. Pak jsem přesunul domovský adresář a přestaly fungovat klávesové příkazy. Vše jsem 600x vymazal a znovu nainstaloval atd. Domovský adresář to 600x našlo správně. Ani defaultní konfiguráky neřeší problém, že se nic nedá ovládat - přežívám nyní tak, že všechna okna musím shadovat, jelikož přepínání atp. nefunguje. V logu X mám:
*** WARNING: missing WORKSPACEINDICATOR section!
Trying to use undefined variable: $TERM
Ještě tam byla špatně cesta k "debian-menu" - tu jsem nastavil absolutní a už si nestěžuje. Proč nemůže najít vars, to netuším - ve vars mám '$TERM="roxterm"', zkusím zase nastavit absolutní cestu. Co může přežít purge v APT a to po tolika opakováních? :D Docela se bojím, že bych kvůli takovéto blbosti musel instalovat celý systém znovu - to bych se na to... :D Nenapadá někoho z vás, co může způsobit, že nemám šanci ovládat PekWM klávesami a hlavní menu nabídne jen titlebar, ale žádný obsah... Před rozbitím jsem nainstaloval akorát ALSu.
Děkuji.
EDIT:
Když už bych to musel přeinstalovat celé, tak bych se na PekWM vykašlal a šel do něčeho jiného. Ovšem nepovažuji toť stejné jako OpenBox atp. - jak mi jiní namlouvají - totiž - jaký nejpodobnější WM byste mi doporučili?