HTTPS a posilani formulare pomoci $_SERVER['PHP_SELF'] – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

HTTPS a posilani formulare pomoci $_SERVER['PHP_SELF'] – PHP – Fórum – Programujte.comHTTPS a posilani formulare pomoci $_SERVER['PHP_SELF'] – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr_Uk0
Duch
14. 3. 2014   #1
-
0
-

Chtel jsem se zeptat. Posilam formulare pres $_SERVER['PHP_SELF'] jak to udelat aby to slo pres HTTPS?

Chtel bych vytvorit internetovy obchod kde by pred tim nez zada sve jmeno atd to najelo na stranku kde je https a celou nakupni transakci provadelo pres HTTPS.

Jak na to?

Predem moc diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.148.224.–
Reklama
Reklama
Martin Kozibrátka0
Stálý člen
17. 3. 2014   #2
-
0
-

Co prostě nahradit 
<form action="http://www..." za  <form action="https://www..."?

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.102.79.–
Savana.cz - neomezený webhosting za pár kaček :)
Martin Kozibrátka0
Stálý člen
17. 3. 2014   #3
-
0
-

Ale obyčejně stačí mít v .httacessu zápis pro přesměrování http na https, pokud to nemáš vyřešené jinak

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.102.79.–
Savana.cz - neomezený webhosting za pár kaček :)
Petr_Uk
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
17. 3. 2014   #4
-
0
-

Nekde jsem cetl, ze se musi pridat nejaky kod do hlavicky te php stranky abych rekl serveru ze chci pouzit https. Jak ten kod vypada?

Diky moc za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.19.109.–
Petr_Uk
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
25. 3. 2014   #5
-
0
-

Nakonec jsem nasel nize uvedeny kod, bohuzel ten nefunguje v linuxu kdyz spustim NetBeans a jeho vlastni server tak nevim jestli je to NetBeans nebo tim linuxem.   

$use_sts = TRUE;
if ($use_sts && isset($_SERVER['HTTPS'])) {
  header('Strict-Transport-Security: max-age=500');
} elseif ($use_sts && !isset($_SERVER['HTTPS'])) {
  header('Status-Code: 301');
  header('Location: https://'.$_SERVER["HTTP_HOST"].$_SERVER['REQUEST_URI']);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.150.61.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý