Zdravím, byl by někdo tak hodný a vyjasnil mi pár věcí ohledně prodeje na Google Play?
Chtěl bych tam umístit svou hru napsanou v Unity3D enginu, v životě jsem to nedělal, nemám s tím žádné zkušenosti.
Chci si založit developerský účet. To znamená že to musím propojit se svým účtem google, kde mám pravý věk (17 let.)
Musí mi být 18, abych na Google Play mohl prodávat své aplikace? Neporuším tím nějaké pravidla, když se tam zaregistruji předčasně? V této smlouvě jsem nic o věku nenašel (http://play.google.com/about/developer-distribution-agreement.html).
Zaplatit ten vstupní poplatek $25 není problém. Jen se bojím že bych to zaplatil zbytečně, páč by mi to pak kvůli tomu věku nedovolili prodávat, nebo zaslat výdělek na účet. Při nejhorším by se to mohlo napsat na otce, pak ale vystává otázka zda by to pak bylo možné přepsat na mě, až mi bude 18..?
Má někdo zkušenosti? Prosím poraďte, děkuji.
Fórum › Startupy
Nezletilý vývojář a Google Play
#1 Michal Krlín
Podnikat smí nezletilá osoba, pokud
- dovršila věku 15 let
- ukončila povinnou školní docházku
- s tím souhlasí zákonný zástupce
Vývoj software však nepatří do podnikání, ale do umělecké činnosti. Pro tuto činnost tedy uvedená omezení neplatí.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host
Podobná vlákna
Android - Google play - porušení zásad — založil lukber
Přivýdělek formou prodeje software na Google Play apod. — založil Tomáš Hrubý
Vývojář .NET (junior i senior), vývojář Sharepoint, systémový integr… — založil HHajkova
Zvuk, loop, play, stop — založil Noneus
Trendy Now Play Free k relaxaci po náročném dni s GamesBX — založil GamesBXdaily
Moderátoři diskuze