Php export kategorií – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Php export kategorií – PHP – Fórum – Programujte.comPhp export kategorií – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Row0
Stálý člen
19. 3. 2014   #1
-
0
-

Potřebuji z jednoho webu přebírat kategorie. Je to eShop a má určité produkty a já potřebuji tu kategorizaci pretahnout k sobe nanapada nekoho jak to efektině udělat ? děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.95.42.–
Kit+15
Guru
19. 3. 2014   #2
-
+1
-
Zajímavé
Row +

#1 Row
Nejjednodušeji tak, že budeš v obou aplikacích používat stejnou databázi. Změny se budou automaticky objevovat v obou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.242.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Row0
Stálý člen
19. 3. 2014   #3
-
0
-

#2 Kit
A když je to uplne z ciziho webu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.63.210.–
Kit+15
Guru
19. 3. 2014   #4
-
-1
-
Mimo téma
Row -

#3 Row
Tak se s tím majitelem domluv.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.53.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Row0
Stálý člen
19. 3. 2014   #5
-
0
-

tak presen tomu sem se chtel vyhnout mel sem namysli treba neco jako nacteni celeho html a parsovani atd..

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.63.210.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
20. 3. 2014   #6
-
0
-

   

$parser = (xml_parser_create());
xml_set_element_handler($parser, "obsluhapocatecnihotagu", "obsluhakoncovehotagu");
xml_set_character_data_handler($parser, "znaky");

if(!($soubor = fopen($file['xml'], "r"))) {
  die("Nelze otevrit soubor \"".$file['xml']."\"!");
} else {
  while ($d = fread($soubor, $file['buffer'])) {
    if(!xml_parse($parser, $d, feof($soubor))) {
      //cho $d;
      die("Chyba XML");
    }
  }
  fclose($soubor);
}

Ale treba parsovani 10MB xml je pro import do db (jak to pouzivam ja) casove narocne, kolem 30s.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Export z PHP do Wordu/Excelu — založil srnka

Vypis kategorií — založil don_Dominique

Export — založil tomas3333

Visual C++ export — založil aTTix

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý