Chyba PHP při načítání stránky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chyba PHP při načítání stránky – PHP – Fórum – Programujte.comChyba PHP při načítání stránky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zacatecnik
~ Anonymní uživatel
412 příspěvků
19. 3. 2014   #1
-
0
-

prosim vás nevíte někdo jak odstranit tuto chybu Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /home/abczakazky.cz/admin.abczakazky.cz/class/admin.php on line 1868 
tady je kod 

$df = (new DetailsForm($item[0]))->get();
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.80.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
19. 3. 2014   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
zacatecnik
~ Anonymní uživatel
412 příspěvků
19. 3. 2014   #3
-
0
-

#2 KIIV
koukal jsem na to na googlu předtím než jsem to jsem dával, ale moc jsem z toho totiž nepochopil

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.80.–
zacatecnik
~ Anonymní uživatel
412 příspěvků
19. 3. 2014   #4
-
0
-

já blbec jsem asi nepoužil hlavu, už to chápu. díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.80.–
Kit+11
Guru
19. 3. 2014   #5
-
0
-

#4 zacatecnik
Použij hlavu i na tohle: on line 1868

Obvykle se skripty v PHP nedělají delší než 100 řádek. Bude to líné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
zacatecnik
~ Anonymní uživatel
412 příspěvků
19. 3. 2014   #6
-
0
-

#5 Kit
je to dělané v nette  a dělal to muj předchudce. line to ani nebylo.

jen jsem se chtěl zeptat nevíte co stouhle chybou,

Parse error: syntax error, unexpected '[', expecting ']'

 echo "<TR class = \"".$this->trida[$this->stav($res[ID])[stav]]."\"><TD>$res[ID]<TD>$res[nadpis]<TD>".$this->stav($res[ID])[priorita]."<TD>".$this->stav($res[ID])[stav]."<TD>$res[datum]";
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.80.–
Kit+11
Guru
19. 3. 2014   #7
-
0
-

#6 zacatecnik
Kdy se ti začátečníci naučí dodržovat limit 80 znaků na řádek?

PHP nemá rádo vnořené hranaté závorky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
KIIV+42
God of flame
19. 3. 2014   #8
-
0
-

#7 Kit
ono to bylo nejspis psany pro novejsi verzi php podle tech chyb.. a ted se to pokousi spustit na verzi, co nic z toho neumi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
zacatecnik
~ Anonymní uživatel
412 příspěvků
19. 3. 2014   #9
-
0
-

#8 KIIV
přesně. web běžel na PHP 5.4 a na novém hostingu je PHP starší verze tak se mu to nelíbý

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.80.–
Kit+11
Guru
19. 3. 2014   #10
-
0
-

#8 KIIV
Také to tak vidím. Osobně dělám na PHP 5.4 kvůli vestavěnému serveru, ale konstrukce používám z PHP 5.3 právě kvůli přenositelnosti na nižší verzi. Stejně nic z PHP 5.4+ nepotřebuji - je tam jen trocha cukru a nic víc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
zacatecnik
~ Anonymní uživatel
412 příspěvků
19. 3. 2014   #11
-
0
-

#10 Kit
ja jsem ten web nesestrojoval, jen jsem měl za ukol ho přesunout

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.80.–
Kit+11
Guru
19. 3. 2014   #12
-
0
-

#11 zacatecnik
Přesouvat takovou hrůzu? Upřímnou soustrast.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
zacatecnik
~ Anonymní uživatel
412 příspěvků
19. 3. 2014   #13
-
0
-

#12 Kit
většinu mam už za sebou, jak byl dělaný v nette, a na novém hostingu byla jiná struktura než na starym tak jsem muselpřepisovat idexovaní souboru atd... hruza

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.80.–
Kit+11
Guru
19. 3. 2014   #14
-
0
-

#13 zacatecnik
To věřím. Stačilo mi podívat se na ten jeden řádek. Měl bych ho sotva čtvrtinový, ale znamenalo by to také hlubší změny kódu v metodách.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
zacatecnik
~ Anonymní uživatel
412 příspěvků
19. 3. 2014   #15
-
0
-

#14 Kit
ja vc PHP jsem začátečník tak je to promě mnohem težší občas mam fakt debilní dotazy, když mi pak někdo poradí řešení tak si připadám jako blb :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.80.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý