TCP Socket Server Java – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama

TCP Socket Server Java – Java – Fórum – Programujte.comTCP Socket Server Java – Java – Fórum – Programujte.com

 

wiston
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
23. 3. 2014   #1
-
0
-

Ahoj, napsal jsem si tenhle kód pro TCP server, ale kdyz se přes telnet připojim, tak mi to nic nevypisuje a nějak nemůžu odhalit v čem je chyba ? Za případné rady moc díky ! 

import java.io.BufferedReader;
import java.io.IOException;
import java.io.InputStream;
import java.io.InputStreamReader;
import java.io.OutputStream;
import java.net.ServerSocket;
import java.net.Socket;
import java.util.logging.Level;
import java.util.logging.Logger;

/**
 *
 * @author Jenda
 */
public class Server extends Thread {

    Socket s;

    public static void main(String[] args) {
        try {
            ServerSocket ss = new ServerSocket(5222);
            while (true) {
                Socket s = ss.accept();
                Server srv = new Server();
                srv.s = s;
                srv.start();
            }
        } catch (IOException ex) {
            Logger.getLogger(Server.class.getName()).log(Level.SEVERE, null, ex);
        }
    }

    public void run(Socket s) {
        try {
            InputStream is = s.getInputStream(); //ze site
            OutputStream os = s.getOutputStream(); // to co ja posilam do site
            BufferedReader br = new BufferedReader(new InputStreamReader(is)); //obaleni buffered abych mohl cist po celych radcich
            String str;
            while ((str = br.readLine()) != null) {
                System.out.println(">> " + str);
                str = "SRV: " + str + "\n";
                os.write(str.getBytes());
            }
        } catch (IOException ex) {
            Logger.getLogger(Server.class.getName()).log(Level.SEVERE, null, ex);
        }
    }
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.12.115.–
Whowky0
Newbie
23. 3. 2014   #2
-
0
-

   

import java.io.BufferedReader;
import java.io.IOException;
import java.io.InputStream;
import java.io.InputStreamReader;
import java.io.OutputStream;
import java.net.ServerSocket;
import java.net.Socket;
import java.util.logging.Level;
import java.util.logging.Logger;

/**
 *
 * @author Jenda
 */
public class Server extends Thread {

    Socket s;

    public static void main(String[] args) {
        try {
            ServerSocket ss = new ServerSocket(5222);
            while (true) {
                Socket s = ss.accept();
                Server srv = new Server();
                srv.s = s;
                srv.start();
            }
        } catch (IOException ex) {
            Logger.getLogger(Server.class.getName()).log(Level.SEVERE, null, ex);
        }
    }

    /*Tady si měl jako vstupní parametr "Socket s" takže ti to
bralo z toho, ale už si nikde tomu vláknu neřekl kde to "s"
má vzít. Zkus to takhle.*/
    @Override
    public void run() {
        try {
            InputStream is = s.getInputStream(); //ze site
            OutputStream os = s.getOutputStream(); // to co ja posilam do site
            BufferedReader br = new BufferedReader(new InputStreamReader(is)); //obaleni buffered abych mohl cist po celych radcich
            String str;
            while ((str = br.readLine()) != null) {
                System.out.println(">> " + str);
                str = "SRV: " + str + "\n";
                os.write(str.getBytes());
            }
        } catch (IOException ex) {
            Logger.getLogger(Server.class.getName()).log(Level.SEVERE, null, ex);
        }
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 92.245.198.–
wiston
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
23. 3. 2014   #3
-
0
-

Supeer, sem hlava dubová, zpětně ani nevím, proč sem tam ten parametr rval. Moc díky !! :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.12.115.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

TCP server + multi-client — založil ingiraxo

Java client server — založil Falcon1651

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032014 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý