C# dynamické pole - chyba – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C# dynamické pole - chyba – .NET – Fórum – Programujte.comC# dynamické pole - chyba – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Alex
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
23. 3. 2014   #1
-
0
-

Ahoj, proč vždy pole pom má jen velikost 1??????
 

namespace knihovna
{
    public partial class Form1 : Form
    {
       
        
        
       
        int i = 0;
        string soubor = "knihy.txt";
        List<string> _items = new List<string>();
        public Form1()
        {
            
            InitializeComponent();
            _items.Add("Autor");
            _items.Add("Dílo");
            _items.Add("ID");
            lb_hledani.DataSource = _items;

            FileStream osoubor = File.Open (soubor, FileMode.Open);
            StreamReader cteni = new StreamReader(osoubor, Encoding.Default);
            StreamReader cteni1 = cteni;
            var file = cteni1.ReadToEnd();
            var lines = file.Split(new char[] { '\n' });           // big array
            var count = lines.Count();
            string[] autor= new string[count];
            string[] dl = new string[count];
            string [] pom; //= new string[count];
            string[] id = new string[count];
            while (i<count)
            {
                
                 string str = lines[i];
                 pom = str.Split (new string[] { "," }, StringSplitOptions.None);

                    autor[i] = pom[0];
                    dl[i] = pom[1];
                    id[i] = pom[3];
                    i++;
                    tbx_ukaz.Text = "ahoj";
               
                
            }

            MessageBox.Show("ahoj");



           
        }
Nahlásit jako SPAM
IP: 95.143.132.–
Mutagen0
Super člen
24. 3. 2014   #2
-
0
-

Nejsem si jist jestli to bude fungovat, ale zkus použít

pom = new string[str.Split(',').Lenght];

Ten tvůj kod je trošku zvláštně napsán, tak nevim jak to má fungovat nebo co má přesně za úkol.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
24. 3. 2014   #3
-
+1
-
Zajímavé

Kod je v poradku. Ted jsem ho testoval na tomto vstupu

tom,jan,jiri,nekdo
nekdo,nekdo,jiny,he
tom,jan,jiri,nekdo
nekdo,nekdo,jiny,he

chyba je v tvem vstupnim souboru. Jinak Ten kod co tam mas fakt hrozny. Pokud si muzes sam definovat format vstupnich dat, prejdi na XML/JSON serializaci. Cely kod co tam mas se pak vyresi na 2 radcich co se tyka nacitani a ukladani bude take jen na 2 radky. Pak doporucuji vytvorit si tridu Kniha a ukladat si data do ni. C# je objektovy jazyk takze by se mel take takto pouzivat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 174 hostů

Podobná vlákna

Ne/dynamicke pole — založil cecilconrad

Dynamicke pole — založil george6565

Dynamicke pole — založil Earl Cash

3rozměrné dynamické pole — založil nareklam

Dynamicke pole - vypis — založil Dutch77

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý