Java gui ActionPerformed – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Java gui ActionPerformed – Java – Fórum – Programujte.comJava gui ActionPerformed – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mirec1230
Newbie
26. 3. 2014   #1
-
0
-

Nazdar,

pri tvorbe GUI používam (napr. pri jButton):

button.addActionListener(new ActionListener() {
            public void actionPerformed(ActionEvent evt) {
                buttonActionPerformed(evt);
            }
        });

.
.
.
private void buttonPActionPerformed(ActionEvent evt) {

metoda();
}


Ak vytvorím spustiteľný .jar súbor, tak toto tlačidlo nevykoná žiadnu akciu, pričom ak spustím projekt v príslušnom programovacom prostredí, tak všetko funguje, tak ako má.

za typy vopred ďakujem!

ps: som začiatočník v Jave a ak sa niekomu zdá, že sa pýtam blbosti, tak mi je to jedno, veď za opýtanie nebijú a každý nejak začína :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.81.–
Reklama
Reklama
Radek
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
26. 3. 2014   #2
-
0
-

#1 mirec123
 Zdarec místo actionperformed bych použil MouseAdapter 

Přesně v tvém případě máš kód níže :


            button.addMouseListener(new MouseAdapter() {

                @Override
                public void mouseClicked(MouseEvent e) {

                  metoda();

                    
                }
            });
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.213.–
mirec1230
Newbie
27. 3. 2014   #3
-
0
-

#2 Radek
nejak ani to nefunguje. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.81.–
Radek
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
27. 3. 2014   #4
-
0
-

#3 mirec123
Přidej si mě https://www.facebook.com/bita.sk a vyřešime to

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.251.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Java GUI — založil sato

JAVA GUI — založil Johnnny

Java - Gui — založil Honza44

Java GUI jFrame — založil brbla

Java kniha o GUI — založil smajdalf33

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý