Windows Froms Application – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Windows Froms Application – C / C++ – Fórum – Programujte.comWindows Froms Application – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kuba
~ Anonymní uživatel
58 příspěvků
27. 3. 2014   #1
-
0
-

Zdarec, potřeboval bych poradit. Mám za úkol, aby se vypisoval text z radioButton do textBoxu. To vše už mám hotové jen potřebuji nějakou podmínku mezi to aby se mi nevypisoval furt ten samí text z toho samého radioButtonu. Díky!! :)

#pragma endregion
    private: System::Void button1_Click(System::Object^  sender, System::EventArgs^  e) {
              
                 textBox1 ->Text;
                 textBox1 ->Text = radioButton1 ->Text;
              
                 textBox1 ->Text;
                 textBox1 ->Text = radioButton2 ->Text;
         
                 textBox1 ->Text;
                 textBox1 ->Text = radioButton3 ->Text;

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.120.–
Reklama
Reklama
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
27. 3. 2014   #2
-
0
-

#1 Kuba
No sice jsem nějak nepochopil dotaz, ale možná ti jde o to co vyřeší testovat sender (ten parametr funkce který vyvolal tu událost).

Radek Chalupa 
- vývoj software na zakázku 
- školení programování (C/C++, WinAPI, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC) 
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.51.–
Kuba
~ Anonymní uživatel
58 příspěvků
27. 3. 2014   #3
-
0
-

#2 Radek Chalupa
no potřeboval bych mezi ty příkazy :

                 textBox1 ->Text;
                 textBox1 ->Text = radioButton1 ->Text;
              
                 textBox1 ->Text;
                 textBox1 ->Text = radioButton2 ->Text;
         
                 textBox1 ->Text;
                 textBox1 ->Text = radioButton3 ->Text;

hodit nějakou podmínku nebo něco, aby když kliknu na button se třeba nevypisoval neustále radioButton3.

Jsem v C++ začátečník. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.120.–
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
27. 3. 2014   #4
-
0
-

#3 Kuba
Možná něco jako

if (sender == radioButton1)

... = radioButton1->Text

a nebo sender prostě přetypovat na RadioButton a z toho vytáhnout ten Text

Radek Chalupa 
- vývoj software na zakázku 
- školení programování (C/C++, WinAPI, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC) 
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.51.–
Kuba
~ Anonymní uživatel
58 příspěvků
27. 3. 2014   #5
-
0
-

#4 Radek Chalupa
Mohl by jsi to prosím nějak použít do toho příkladu??

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.120.–
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
27. 3. 2014   #6
-
0
-

#5 Kuba
Na formu je textbox a 3 radiobuttony, všechny mají Click navěšený na následující událostní funkci:

private: System::Void radioButton_Click(System::Object^  sender, System::EventArgs^  e) {
             textBox1->Text = ((RadioButton^)sender)->Text;
         }

Radek Chalupa 

- individuální konzultace, školení programování (C/C++, WinAPI, COM, ActiveX, ATL, C#, NET Framework, MFC) 
- vývoj software na zakázku 
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.51.–
Kuba
~ Anonymní uživatel
58 příspěvků
27. 3. 2014   #7
-
0
-

děkujuu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.120.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 129 hostů

Podobná vlákna

C sharp Windows application — založil Honza

Windows Form Application — založil George5

Application pool — založil Ivan

Application.ExecutablePath — založil Tomas

Fullscreen application — založil Yohaku

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý