číslo na n-tou – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

číslo na n-tou – C / C++ – Fórum – Programujte.comčíslo na n-tou – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
28. 3. 2014   #1
-
0
-

V C# dělám kalkulačku a potřebuji do ní dostat výpočet pro číslo na n-tou. Ve škole jsme tento problém řešily v C, ale dělá mi problém tento kód upravit pro C#, aby kalkulačka házela správné výpočty. Kalkulačka počítá s proměnnými "číslo1" a "číslo2". Pokud jste někdo tenhle problém už řešily, nebo víte jak na to, budu rád za vaší pomoc.

Zdroják v C:

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

int main(int argc, char *argv[])
{
    double x,y,z;
    int i;
    
    printf("zadej cislo ");
    scanf("%lf", &x);
    
    printf("zadej mocninu ");
    scanf("%lf", &y);
    
    if(y==0){
    x=1; }
    
    else
     z=x;
     for (i=0;i<=(y-2);){
       x=(z*x);
       i++;
      }
       
      printf("vysledek je %.2lf\n", x);
    
  system("PAUSE");    
  return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.95.–
Kenvelo+2
Super člen
28. 3. 2014   #2
-
0
-

#1 Marek
C# patří do jiné diskuse 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.219.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
28. 3. 2014   #3
-
0
-

#1 Marek
mimo to:

  z=x;
  x=1;
  for ( i=1; i<=y; ++i){
    x=(z*x);
  }

by vcelku fungovalo taky

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý