Pomoc s programom – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc s programom – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc s programom – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Daniel0
Newbie
21. 1. 2007   #1
-
0
-

#include<iostream>
using namespace std;
struct podnik
{
char meno[20];
int vek;
char druh_prace[30];
};
int main()
{
char i[1];
cout<<"dobry den\n";
cout<<"kolko chcete mat zamestnancov?";
int pocet;
cin>>pocet;
cin.get();
podnik zamestnanec[pocet];
int a=0;
while(a<pocet)
cout<<"zadajte meno"<<a+1<<"zamestnanca";
cin.getline(zamestnanec[a+1].meno,20);
cout<<"zadajte vek"<<a+1<<"zamestnanca";
cin>>zamestnanec[a+1].vek;
cout<<"chcete zadat inf. o dalsom zamestnancovi?[ano=a/nie=n]";
cin>>i;
cin.get();
if(i=="a")
a++;
else
a=pocet;
cin.get();
cin.get();
return 0;
}

ked spustim normalne sa spyta kolko chcem zamestnancov, dam napr. 10 dam enter a potom sa do nekonecna vypisuje:zadajte 1 zamestnanca.vcom je chyba?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
21. 1. 2007   #2
-
0
-

ako tak pozeram tak while a aj if nemas uzavrete medzi { }.Dalsia vec ktora sa mi tam nedza je to a+1 pri tom poli.Tam uplne staci a lebo pri poslednom 10 zamestnancovy sa pokusi program o zapis mimo vyhradenu pamet a spadne to(ak mi nieco neuslo).To ze je pole velke 10 prvkov znamena ze prvky su 0 az 9.



int main()
{
char i[1];
cout<<"dobry den\n";
cout<<"kolko chcete mat zamestnancov?";
int pocet;
cin>>pocet;
cin.get();
podnik zamestnanec[pocet];
int a=0;
while(a<pocet) {
cout<<"zadajte meno"<<a+1<<"zamestnanca";
cin.getline(zamestnanec[a].meno,20);
cout<<"zadajte vek"<<a<<"zamestnanca";
cin>>zamestnanec[a].vek;
cout<<"chcete zadat inf. o dalsom zamestnancovi?[ano=a/nie=n]";
cin>>i;
cin.get();
if(i=="a") {
a++;
} else {
a=pocet;
}
}
cin.get();
cin.get();
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Tuta
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
24. 1. 2007   #3
-
0
-

Zdravim,
Potřebuji pomoci s programem v Jazyku C++. Za úkol mám vytvořit:
* * * * *
* * * * *
* * * *
* * * * *
* * * * *
Nemohla by mi nějaká dobrá dušička pomoci?
Předem děkuji mockrát :-) :ms_0751:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
24. 1. 2007   #4
-
0
-

To Tuta: Píšu pouze algoritmus, s kódem už si poradíš, ne?

Cyklus pro počet řádků (5)
Vnořený cyklus pro počet sloupců (5)
Vypiš hvězdičku ->Jestliže se počet řádků = 3 a počet sloupců = 3 -> Vypiš mezeru

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
ivanhoe
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
24. 1. 2007   #5
-
0
-

To Tuta:



#include <iostream>
using namespace std;

int main()
{
int iN;
cout<<"velikost hrany pole: ";
cin>>iN;
for (int i=0; i<iN; i++) {
for (int j=0; j<iN; j++) {
if (i==iN/2 && j==iN/2) cout<<' ';
else cout<<'*';
}
cout<<endl;
}
return 0;
}


mam u tebe pivo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s programom — založil Noro-nr

POMOC s programom — založil ico222

Pomoc s programom — založil gaben

C++ pomoc s programom — založil toso992

Pomoc s programom — založil lolik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý