Knihovna string – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Knihovna string – C / C++ – Fórum – Programujte.comKnihovna string – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kall9
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
7. 4. 2014   #1
-
0
-

Ahoj, nevíte někdo, proč mi Visual Studio 2013 nebere getline();, když použiji knihovnu string? Přitom i na stránkách VS jsem to našel v příkladovém zdrojovém kodu. Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.184.–
Reklama
Reklama
Kall9
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
7. 4. 2014   #2
-
0
-

Dobrý už jsem na to přišel. Měl jsem tam getline(cin, string, "\n"); a mělo tam být getline(cin, string, '\n'); evidentně to nesnese dvojté uvozovky:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.184.–
KIIV+42
God of flame
7. 4. 2014   #3
-
0
-

#2 Kall9
on je mezi jednoduchejma a dvojitejma uvozovkama dost velkej rozdil... jednoduchy se berou jako jeden znak a dvojity jako retezec ukonceny \0 (a jeste je to pointer a ne hodnota)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

Podobná vlákna

String to hex ebo Byte()"string" — založil Roman Uherek

Knihovna — založil Anonymní uživatel

Knihovna GD — založil Michal115

STL knihovna — založil JanP

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý