Vybratie textu medzi začiatkom slovom a – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vybratie textu medzi začiatkom slovom a – PHP – Fórum – Programujte.comVybratie textu medzi začiatkom slovom a – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
mimik0070
Duch
10. 4. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, 

takže potrebujem vybrať všetky tie hodnoty CISLO_111111111. Proste nejaký spôsob ako vybrať z teho textu to slovo ktoré začína slovom CISLO_  a končí medzerou. Neviem si rady ako to vybrať. a vypísať napr. cez foreach. Vďaka za prípadné rady

$hodnota = "Lorem Ipsum is simply CISLO_0123456789 dummy text of the 
printing and typesetting industry CISLO_45236574 Lorem Ipsum has 
been the industry's standard dummy CISLO_32478569 text ever since the 1500s,
when an unknown printer took a CISLO_0147852365 galley of type and scrambled it 
to make a type specimen book. CISLO_45687523 It has survived not only five centuries, 
but also the leap into electronic CISLO_15982354 typesetting, remaining essentially unchanged. 
It was popularised in the 1960s CISLO_14589352 with the release of Letraset sheets containing 
Lorem Ipsum passages, and more CISLO_147852369 recently with desktop publishing software 
like Aldus PageMaker including CISLO_136458752 versions of Lorem Ipsum.";

Chcel by som dostať na výstupe toto, skúšal som cez preg_match_all ale nedarí sa mi spraviť nato pattern :/

CISLO_0123456789
CISLO_45236574
CISLO_32478569
CISLO_0147852365
CISLO_45687523
CISLO_15982354
CISLO_14589352
CISLO_147852369
CISLO_136458752
Nahlásit jako SPAM
IP: 5.178.49.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
10. 4. 2014   #2
-
0
-

'CISLO\_\d+'

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
10. 4. 2014   #3
-
0
-

$patt = '~CISLO\_\d+~';
preg_match_all($patt,$str,$matches);
print_r($matches);

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
mimik0070
Duch
10. 4. 2014   #4
-
0
-

vďaka za odpovede vám, ešte predtým som skúšal pogoogliť a som našiel toto

$pattern = '/\STEAM_(.*?)\ /';
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.223.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý