KeyListener si funguje jak chce – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

KeyListener si funguje jak chce – Java – Fórum – Programujte.comKeyListener si funguje jak chce – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mar3k
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
13. 4. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,
mám takový problém se svými projekty v Javě. Už chvíli se snažím se naučit vytvářet jednoduché hry v Javě (za použití Eclipse), ale mám problém, že u některých projektů si KeyListener funguje jak chce, to znamená, že např. v jednom projektu, když ho zapnu, tak naběhne v pořádku a když stisknu klávesu, tak se bez problému objekt pohybuje, ale když pak jen například něco do class napíšu, smažu a uložím, tak už mi to příkazy z klávesnice nebere. A to není jediný příklad, dokonce i když jsem přesně přepsal celý kód z tutoriálu, tak mi to stále nefungovalo, v menu se dalo šipkama navádět v pohodě, ale objekt se nepohyboval.
Předem děkuji za radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.248.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
13. 4. 2014   #2
-
0
-

#1 mar3k
Asi jsi to neopsal tak přesně a udělal sis v příkladu chybu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
mar3k
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
13. 4. 2014   #3
-
0
-

#1 mar3k
Tady je ten projekt - http://codeviewer.org/view/code:3ec3

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.248.–
mar3k
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
13. 4. 2014   #4
-
0
-

#2 Kit

To bych mi pak ale nejspíš ty ostatní fungovat měly. Já jsem si to taky původně myslel, ale když se mi to stalo už po čtvrté, tak už si to moc nemyslím :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.248.–
Kit+11
Guru
13. 4. 2014   #5
-
0
-

#4 mar3k
Nejde mi to ani přeložit. GameState je závislé na GameStateManager a současně i naopak. Je to prostě divné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
mar3k
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
14. 4. 2014   #6
-
0
-

Tak už jsem na to přišel, v tom projektu co jsem zde sdílel mi chybělo v hlavní metodě tick() "gsm.tick()" ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.248.–
Kit+11
Guru
14. 4. 2014   #7
-
0
-

#6 mar3k
Aha, říkal jsem si, že ta metoda tick() je nějaká prázdná :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

Jak to funguje — založil RA3SK

Jak funguje Windows PE — založil dryXXX

Jak funguje icq — založil Vojta

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý