Výpis počtu prázdních buněk v řádku – MS SQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Výpis počtu prázdních buněk v řádku – MS SQL – Fórum – Programujte.comVýpis počtu prázdních buněk v řádku – MS SQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
rycmond0
Newbie
13. 4. 2014   #1
-
0
-

Ahoj,

potřebova bych poradit jak zjisti příkazem počet prázdných buněk v jednotlích řádcích.

předem díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.13.–
Reklama
Reklama
Flowy0
Věrný člen
26. 4. 2014   #2
-
0
-

naco to potrebujes vediet? myslim ze robis nieco zle ked potrebujes toto pocitat

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.186.–
https://github.com/Flowy
rycmond0
Newbie
27. 4. 2014   #3
-
0
-

#2 Flowy
v každý řádek je jeden formulář, který někdo postupně vyplňuje (každý den něco). A já potřebuju přehled, které jsou už hotové a které ještě nejsou.    Já to dokážu naprogramovat, ale jednoduší by bylo kdyby mě MSSQL řekla přímo kolik je prázdných buněk v každém řádku.

#2 Flowy

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.146.–
sleepy
~ Anonymní uživatel
422 příspěvků
27. 4. 2014   #4
-
0
-

Vsak, ked niekto vyplni cast formulara, tak predpokladam, ze mas nikede zaznacene, kto ho vyplnil. Takze ked ten dany uzivatel pride znova, tak mu SELECT-nes jeho riadok vratis do formulara. A vo formulary to spracujes. A ked to uzivatel odosle, tak len checknes ci je vsteko vyplnene. Pripadne si mozes viest niekde, co je este nevyplnene a kolko. Ci takto to nema fungovat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.196.–
rycmond0
Newbie
27. 4. 2014   #5
-
0
-

#4 sleepy
jde o to že ten formulář vyplnuje uživatelký software, ale já si dělám jakousi nadstavbu (abych měl přehled).

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.146.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý