PHP js minifier – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHP js minifier – PHP – Fórum – Programujte.comPHP js minifier – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Calic0
Duch
13. 4. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, prosím Vás poradí mi někdo, proč nefunguje tento jednoduchý php skript? Script slouží pro minifikaci javascriptu: http://codeshare.io/jgI7a Obdobný skript pro css funguje bez problémů. Předem moc díky za nápady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.93.–
Calic0
Duch
17. 4. 2014   #2
-
0
-

Možná jsem špatně položil otázku

<?php

$files = array(
  "jquery.bxslider.js",
  "jquery.fancybox.pack.js",
  "jquery.mousewheel-3.0.6.pack.js",
  "bootstrap.min.js",
  "jqBootstrapValidation.js",
  "contact_me.js"
);
    $bufferjs = "";
   foreach ($files as $file) {
  $bufferjs .= file_get_contents($file);
}
    
        /* remove comments */
        $bufferjs = preg_replace("/((?:\/\*(?:[^*]|(?:\*+[^*\/]))*\*+\/)|(?:\/\/.*))/", "", $bufferjs);
        /* remove tabs, spaces, newlines, etc. */
        $bufferjs = str_replace(array("\r\n","\r","\t","\n",'  ','    ','     '), '', $bufferjs);
        /* remove other spaces before/after ) */
        $bufferjs = preg_replace(array('(( )+\))','(\)( )+)'), ')', $bufferjs);
    
    ob_start('ob_gzhandler');

    header("Content-type: text/javascript");
    
    echo($bufferjs);
?>

  
 //HTML
  <head>
  <script type="text/javascript" src="js/min.js.php"></script>
  </head>

Nejde mi o tělo kódu, operace jako str_replace jsou správně, jen nevím, proč se to správně nepošle browseru (chová se, ajko kdyby žádný js neobrdžel), opravdu nikdo neví čím to? :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.93.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
18. 4. 2014   #3
-
0
-

Protoze jsi nezastavil provadeni programu. Si prohledni, co ten php kod vygeneruje zobrazenim primo adresy
domena/js/min.js.php
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
18. 4. 2014   #4
-
0
-

Si to prohledni ale do konce, ten konec bude pro tebe asi zajimave prekvapeni.
Navic by tam mozna bylo dobre pridat mezi kazdy soubor zalomeni radku "\n".

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Calic0
Duch
19. 4. 2014   #5
-
0
-

Díky za reakci :-). No právě že domena/js/min.js.php mi vyhodí "stránka nedostupná". domena/css/min.css.php se v pohodě zobrazí. Přikládám php pro css minifikaci.

<?php

$cssFiles = array(
  "bootstrap.css",
  "jquery.fancybox.css",
  "style.css"
);
 

$buffer = "";
foreach ($cssFiles as $cssFile) {
  $buffer .= file_get_contents($cssFile);
}

$buffer = preg_replace('!/\*[^*]*\*+([^/][^*]*\*+)*/!', '', $buffer);
 
$buffer = str_replace(': ', ':', $buffer);
 
$buffer = str_replace(array("\r\n", "\r", "\n", "\t", '  ', '    ', '    '), '', $buffer);
 
ob_start("ob_gzhandler");

header("Content-type: text/css");
 
echo($buffer);
?>

V čem je tedy rozdíl a jak to mám správně ukončit? Zkoušel jsem před header přidat ob_end_flush(); ale nefunguje. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.93.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý