Pracování ze vsemi objekty vytvořenými jedinou třídou C# – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pracování ze vsemi objekty vytvořenými jedinou třídou C# – C / C++ – Fórum – Programujte.comPracování ze vsemi objekty vytvořenými jedinou třídou C# – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
CimprCZ0
Duch
13. 4. 2014   #1
-
0
-

Mám třídu, v které zakládám PictureBox poté si jich pár vytvořím ve FormLoad

jen s odlišnou polohou 

            obrazek = new trida();
            obrazek.Top = 575

            obrazek = new trida();
            obrazek.Top = 575;
            obrazek.Left = 100;

a potřebuji aby mi tato podminka pracoval se vsemi objekty té třídy né jen s tím posledním vytvořeným

 if (obrazek2.Bounds.IntersectsWith(obrazek.Bounds))

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.240.98.–
Reklama
Reklama
z
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
13. 4. 2014   #2
-
0
-

Něco takového? :

List<trida> list = new List<trida>();
...
obrazek = new trida();
obrazek... = ...;
list.Add(obrazek);

obrazek = new trida();
obrazek... = ...;
list.Add(obrazek);
...
bool kolize = false;
foreach (trida obr in obrazky)
{
	if (obrazekX.Bounds.IntersectsWith(obr.Bounds))
	{
		kolize = true;
		break;
	}
}

if (kolize) // obrazekX se protina s nejakym jinym

Jinak C# do sekce .NET.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.8.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 115 hostů

Podobná vlákna

Pomoc se tridou — založil Jirinas

Problém s třídou Object — založil Filip0913

Problém se třídou Color — založil john

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý