Problém při kopírování kódu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém při kopírování kódu – .NET – Fórum – Programujte.comProblém při kopírování kódu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
19. 4. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den,

rád bych se zeptal, jestli měl někdo podobný problém v C# .. 

Mám napsaný zdroják na Kalkulačku na převod mezi soustavama ve wordu.. Vytvořím si v C# nový Projekt - > Windows Form Application... Normálně to z toho wordu zkopíruju do C# do zdrojáku a doplním na ten formulář textboxy, radio buttony, apod.. Nehází to vůbec žádný errory.. Jakmile to ale pustím, převody mezi soustavama nefungují.. Jakoby tam nebyl vůbec žádnej zdroják.. Rád bych podotkl, že ten samej zdroják mě ve škole fungoval.. 

Navíc už se mě to nestalo poprvé.. Jakmile prostě vytvořím úplně nový projekt, zdroják nakopíruju a doplním buttony, atd.. Tak to nefunguje.. Resp. se to tváří, že to funguje, prostě to nehází žádný errory.. Zadávání čísel pomocí buttonů třeba funguje, ale když pak chci třeba převést číslo z binární soustavy do desítkový tak už to nejde.. Prostě tam změníte z BIN na DEC u radiobuttonů a ono to absolutně vůbec nic neudělá s tím číslem v tom textboxu.. Přitom ve škole mně to normálně fungovalo, takže ten napsaný kód je na 100% správně.. Strašně blbě se to vysvětluje, snad to pochopíte.

Jde tento problém nějak fixnout? Prostě to nehází žádný errory, je to 100%ně funkční a stejnak to (ne)funguje..

Díky moc za případný rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.77.232.–
Reklama
Reklama
z
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
19. 4. 2014   #2
-
0
-

Co všechno jsi zkopíroval?

Třeba u jednoduché Windows Forms Application jsou 3 soubory: Program.cs, Form1.cs, Form1.Designer.cs.

Tipuju, že ti tam chybí kód z Designeru. Konkrétně přiřazení metod pro obsluhu událostí. Můžeš to tam dopsat, nebo nastavit ve vlastnostech.

Připojen obrázek.

Připojen obrázek.

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.8.–
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
19. 4. 2014   #3
-
0
-

Zlatej člověk.. Díky moc.. Je to přesně ono.. :) Mám to přes radiobuttony, ale je to tam úplně to samý.. Normálně jsem přiřadil k Click - radioButton1_click a už to funguje ... 

Neskutečně mockrát děkuju, laboroval jsem tady nadtím celej den.. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.77.232.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý