Error C# – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Error C# – C / C++ – Fórum – Programujte.comError C# – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
27. 4. 2014   #1
-
0
-

Ahoj,

jsem začátečník v Céčku.

Pokoušel jsem se z jedné stránky udělat podle návodu první konzolovu aplikaci, a když jsem to dokončil a dal jsem TEST tak mi to vyhodilo teneto error:

Chyba    1    The specified task executable location "C:\Program Files (x86)\MSBuild\12.0\bin\Csc.exe" is invalid.    ConsoleApplication10

Vůbec nechápu oč jde, kam bych to měl jinam přesunout ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.49.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
27. 4. 2014   #2
-
0
-

Chyba je nejspise tim ze pouzivas nejake nestandartni vyvojove prostredi. Doporucuju pouzivat Xamarin studio nebo Visual Studio Express. Obe jsou free.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
27. 4. 2014   #3
-
0
-

Ale já používám Visual Studio Express 2013 for Windows Desktop. Takže nechápu v čem je problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.49.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
27. 4. 2014   #4
-
0
-

to je divne. skus preinstalovat to visual studio express. pripadne skus preinstalovat .net frameworky. csc.exe je hlavni kompilator jazyka c#. nejak si neumim vysvetlit jak je mozne ze tam neni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
27. 4. 2014   #5
-
0
-

Ok dík, zkusím a napíšu výsledek, jestli jde nebo nejde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.49.–
5. 5. 2014   #6
-
0
-

Dobrá už jsem vyřešil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.49.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

QT error: Error code 62097 — založil QtProgramming

Error — založil karel

Error — založil Matyas

Error — založil Morgue

Error — založil Ondřej Šplíchal

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý